Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allahtan bir mani olmazsa ben yarın öğlen 3 gibi ordayım.

astari atilmista havalardan dolayi kurumamis. payartesi günü boyanicak sali gunu takilacak. bugün sabahta ben yolda kaldim. cekiciyle gönderdim arabayi servise. 10 senedir ilk defa cekici sirtinda gordum arabami.

astari atilmista havalardan dolayi kurumamis. payartesi günü boyanicak sali gunu takilacak. bugün sabahta ben yolda kaldim. cekiciyle gönderdim arabayi servise. 10 senedir ilk defa cekici sirtinda gordum arabami.

Geçmiş olsun abi ucuza kurtarırsın inş.
Günlasa çekseydin arabayı :rakir:

abi geçmiş olsun arasaydın keşke... inşallah çok bişey çıkmaz...
nazar değmiştir :(

önemli birşeyi yok abiler :)
bende merthan abiyleydim...hepbirlikte sanayi senfoni orkestrası çalıdık :)
araba yağmur zamanında suyun içinde kaldığı için biraz nem kapmış olsa gerenk..hayati tehlike yok !!! ölmeyecek !!...

berkay ım bu arada dişimin ağrısından haber veremedim sana...
çocukta yay yokmuş..ama tekrar sordum bir bakayım haber veririm dedi !!

sagolun beyler. düsünmeniz yeter. o an caner yakinde bana. hemen onu aradim. servise cektirdik arabayi. mazot pompa beyni arialanmis. gecen hafta yolleri su bastiginda icine su girmis. 550TL ye kurtardik gibi bisey. tabi ekstralarda vardi onlarda fiyata dahil.

sagolun beyler. düsünmeniz yeter. o an caner yakinde bana. hemen onu aradim. servise cektirdik arabayi. mazot pompa beyni arialanmis. gecen hafta yolleri su bastiginda icine su girmis. 550TL ye kurtardik gibi bisey. tabi ekstralarda vardi onlarda fiyata dahil.

neyse tekrar geçmiş olsun...

ALLAH nasip ederse mart'ın 10 u gibi antalyaya gelmeyi planlıyorum...

antalyada aracımın enjektörlerini yaptırabileceğimiz güvenli bir yer var mı?

bosch servisi yapıyormuş heralde...

pompacılar yapıyormuş galiba...

Geri