tamam kardeşim. mutlaka ara beni. sesini duydunmu benim arabanın, gazladımmı orda?
uzaktan nasıl duyuluyor merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam kardeşim. mutlaka ara beni. sesini duydunmu benim arabanın, gazladımmı orda?
Giderken veda edemediğim tüm sevgili abilerim sizden tek tek özür diliyorum, bende nasıl gittim anlamadım...iş için hemen çağırıldım o yüzden giriş ani oldu.,.aslına bakarsanız evimiz hala duruyor..olmasada Merthan abimin beni seve seve kabul edeceğini biliyorum
Aydın abi,Dinçer abi,Levent abi ve kızı elif e ve herkese herşey ama herşey için tek tek teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum..en kısa zamanda canlı canlı görüşürüz inşallah ... Yine buradayım sayın siz beni....
Bizim işimiz senin gibi düzenli değil arkadaşım Gece, gündüz buralardayızabi bakıyorum geceleri geliyorsun
Edemediğim gibi en kısa zamanda görüşmek isterim,iyi dileklerin için teşekkür ederim,aleyküm selam ileteceğim selamlarımı abi,haydi iyi geceler
yarın kısmet olursa Antalya'ya doğru yola çıkıyorum arkadaşlar...
Eşimin memleketi, 15 gün oradayım... 03 görürseniz dütleyin