Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam kardeşim. mutlaka ara beni. sesini duydunmu benim arabanın, gazladımmı orda?
uzaktan nasıl duyuluyor merak ettim :)

tamam kardeşim. mutlaka ara beni. sesini duydunmu benim arabanın, gazladımmı orda?
uzaktan nasıl duyuluyor merak ettim :)

İşin aslı , seni görür görmez kulak kabarttım acaba sesini duyabilirmiyim diye ama bahsettiğin gibi trafik yoğun olunca korna sesi filan duyamadım Corsa ' nın sesini :)

sen nereden duydun_? :D

Giderken veda edemediğim tüm sevgili abilerim sizden tek tek özür diliyorum, bende nasıl gittim anlamadım...iş için hemen çağırıldım o yüzden giriş ani oldu.,.aslına bakarsanız evimiz hala duruyor..olmasada Merthan abimin beni seve seve kabul edeceğini biliyorum :)
Aydın abi,Dinçer abi,Levent abi ve kızı elif e ve herkese herşey ama herşey için tek tek teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum..en kısa zamanda canlı canlı görüşürüz inşallah ... Yine buradayım sayın siz beni....

Giderken veda edemediğim tüm sevgili abilerim sizden tek tek özür diliyorum, bende nasıl gittim anlamadım...iş için hemen çağırıldım o yüzden giriş ani oldu.,.aslına bakarsanız evimiz hala duruyor..olmasada Merthan abimin beni seve seve kabul edeceğini biliyorum :)
Aydın abi,Dinçer abi,Levent abi ve kızı elif e ve herkese herşey ama herşey için tek tek teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum..en kısa zamanda canlı canlı görüşürüz inşallah ... Yine buradayım sayın siz beni....

Yeni işin hayırlı uğurlu olsun Caner. Burada kalmanı istedik hepimiz ama bunda da bir hayır var diyelim. Bir sonraki gelişinde de görüşemez isek o zaman :sopa::sopa:
Ailene selamlar, kolay gelsin.

:) abi bakıyorum geceleri geliyorsun :)
Edemediğim gibi en kısa zamanda görüşmek isterim,iyi dileklerin için teşekkür ederim,aleyküm selam ileteceğim selamlarımı abi,haydi iyi geceler :)

yarın kısmet olursa Antalya'ya doğru yola çıkıyorum arkadaşlar...
Eşimin memleketi, 15 gün oradayım... 03 görürseniz dütleyin :D

:) abi bakıyorum geceleri geliyorsun :)
Edemediğim gibi en kısa zamanda görüşmek isterim,iyi dileklerin için teşekkür ederim,aleyküm selam ileteceğim selamlarımı abi,haydi iyi geceler :)
Bizim işimiz senin gibi düzenli değil arkadaşım :D Gece, gündüz buralardayız :)
yarın kısmet olursa Antalya'ya doğru yola çıkıyorum arkadaşlar...
Eşimin memleketi, 15 gün oradayım... 03 görürseniz dütleyin :D

Konyaaltı sahilde görürsem kaldırırım silecekleri :rolleyes::D
Şimdiden iyi tatiller.. Hem ticaret, hem ziyaret gibiymiş seninkisi :D

Geri