Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün özdilek avm nin otoparkındaki carwaxa vereyim dedim aracı kirliydi baya, gezerken temizlensin dedim,
çok kötü bir yermiş hiç memnun kalmadım... :(

jantlar silinmemiş, siyah siyah balata lekeleri mevcut, su damlaları kurumuş izi kalmış her yerinde... önündeki sinek böcek lekeleri kan lekeleri de geçmemiş... kısacası berbattt... tavsiye edebileceğiniz başka bir yer var mı arkadaşlar?

lara tarafına geçersen. laura ve shemall alışveriş merkezlerinin orda petrol ofisi var. boskan petrol. oranın oto yıkması 10 numara. hem ucuz hem yalayıp yutuyorlar arabayı şiddetle tavsiye ederim.

hadi bize gelin levent. kahve içelim. müsaitsen ara beni. evdeyiz oturuyoruz boş boş.

Kalmazısnız b6 kasa ile İbrahim, çıkın gelin :D Hayırlı uğurlu olsun, b5,5 yaramadı sana :(

Bekliyoruz

-Yarınmı ? :sulanma: Neresi saat Bahadır, epi topu 280-300 km. Oruç olunca da birşey diyemem, yoksa Levent ile Merthan'ın kahve planlarına istenmeyen misafir olurdum bende :rolleyes::D

-Yarınmı ? :sulanma: Neresi saat Bahadır, epi topu 280-300 km. Oruç olunca da birşey diyemem, yoksa Levent ile Merthan'ın kahve planlarına istenmeyen misafir olurdum bende :rolleyes::D

gidince orada kalmayacaz herhalde geri Aksaray'a döneceğiz Allah Allah... :sulanma:

yaa benimde camın istiyor aslında bir güney sahili ziyareti ama işte benim illet sınavlardan kurtulmam gerekli önce. kpss alan bilgisi sınavı var yarın Konya'da.

Ne belli arkadaş belki dönmeyeceksin :) Kendim konyadan mola dahil 3,5-4 saatte geldiğimden tek gidiş sanmışta olabilirim :D
Başarılar sınavlarında, onları atlat da ne zaman isterseniz buyrun.

istenmeyen kişi olurmu hiç kardeşim. kimseden ses çıkmıyor buluşamıyoruz. levent güzelobadayım diyince uğrayın bana dedim. isterseniz yarın akşam buluşalım. iftardan sonra çay içelim.

Geri