Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun Merthan abi.

Eyvallah arkadaslar. Toparladim allaha sukur.
Bugun muratla bulustuk. Hos sohbet icin tesekkurler. En kisa zamanda devam ederiz insallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Bugün Levent (laksu) ve Merthan ile birlikte Aydın (wone) başgan'ın ve ve Abdullah'ın (hey15lim) mekanını ziyaret edip kandillerini kutladık kendilerinin :D Daha sonra Murat'ın (A.Murat Sunar) ve ailelerin de katılımı ile Muratpaşa belediyesinin yanına DürümPark isimli mekan açan Berkay (zeiss) kardeşimizi ziyaret edip küçük (9 kişilik) bir iftar buluşması yaptık. İlgi alaka ve yemekler çok güzeldi, sohbet çok güzeldi. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ederiz.
Berkay kardeşimizin yeni işletmesinin (http://antalya.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Durum-Park_-Fener/9d8b1084-a795-4466-8c2d-831c7ed0d5c9/TR_ANTALYA/m.ys)hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim :D

unutmadan, Kadir geceniz mübarek olsun :)

Dun aksam iftara gelen herkeze tesekkurler. Ev sahibimiz berkayin guler yuzu ve kaliteli servisi ile guzel bir iftar yaptik. Hersey icin tesekkurler...

Organizasyon sahibi? Sanirim berkayida arayalim diyen ilk bendim. Ama berkaya iftara gidelim diyen ilk dlncerdi :) sonuc olarak hepimix sahiplendik :)

Levent su blutütlü obd zimbirtisini nerden temin edicez. Bana bir yardim konumutanim yaaa.... :)))))

gece beni aramanız okadar sevindirdiki inanın orada olmuş kadar oldum...inşallah kısa zaman sonra görüşürüz,hele bi gelmeyin :)

Geri