Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geldi geldi nalet cihaz. ama 1.7 leri okumuyormuş. istersen saan vereyim kullanırsan. tablete yüklersin programı. 1.3leri okuyormuş.

tabletimde bluetooth yokki. olsa iyi olurdu. usb'den çalışan bluetooth'ta tablette çalışır mı bilmem. bu arada güzelobada tarafında olacağım perşembeye kadar.

Tmm goruselim aksam telefonlasiriz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Arkadaşlar Antalyadan bana yardım edecek birisi lazım, Astra H kasa 1.3 dizel easytronic araç almaya karar verdim ve bulduğum 2 araç var 2 side Antalyada. Atlayıp gelsem nerelerde baktırmalıyım Astra H hakkında fikri olan kimse varmı veya şuraya götür diyebilecek birileri?

Hic dusunmeden akdeniz sanayi sitesi 5011 sokakta open opel serviste mehmet usta var. Senelerdlr tanirim daha hic yanildigini gormedim. 15gundur bende araba ariyodum 2 arabayi geri cevirdi yaramaz diye. Sonrada cok sorunlu araclar oldugunu duydum. Sayesinde dun birtane 207hdi aldik. Antalyanin yarisi, opel kullananlarin hepsi tanir mehmeti. Istersen telefonunu verebilirim. Benden selam sohlersen cokcok daha ilgilenir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ciddimisin? vallahi görmedim. öyle durumlarda 2.3 kere arka arkaya ara beni kardeşim. ben biraz telefon özürlüsüm :)

arkadaşlar selamlar uzun zamandır forumdan uzaktım... tekrardan aranızdayım artık...

Geri