Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinUzun aradan sonra selamlar ahali sınavlar nişan mişan uzak kaldım forumdan.
Hoşgeldiniz, hangi taraftasınız?merhabalar yaklaşık 8-9 aydır Antalyada yaşıyorum bende... Astra h GTC aracım var ön takımda sesler çoğaldı malum Antalyanın mükemmel çukurları ve tümsekleri sayesinde
özel servis yada usta tavsiyelerinizi bekliyorum ön takımı yaptırmak için... iyi akşamlar...
Ne zaman geliyorsun Bahadır? Hafta sonundan öncemi?Bir aksilik olmazsa bayramda Antalya'dayım.
Konyaaltı tarafına gelirsen beklerim hocam, sealife otelin arka taraflarında okifs/ev. Bu tüm arkadaslar için gecerlidir, aksamları hemen hergün ofisteyim özellikle.Bir haftadır bende antalyadayım... bir hafta daha yaklaşık burada olacağım...
Soğuksu da Güvenlik Mahallesi civarında veya tüm AVM lerde 03 VS Plakalı bir gri corsa görürseniz o benim![]()
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
Hoşgeldiniz, hangi taraftasınız?
Ne zaman geliyorsun Bahadır? Hafta sonundan öncemi?
Konyaaltı tarafına gelirsen beklerim hocam, sealife otelin arka taraflarında okifs/ev. Bu tüm arkadaslar için gecerlidir, aksamları hemen hergün ofisteyim özellikle.
Ne zaman geliyorsun Bahadır? Hafta sonundan öncemi?
Kızılarık Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde ama hemen çevre yolunun karşısı Kepez oluyor. Şehir merkezine yakındır baya. Alt geçit çalışmaları o tarafın trafiğini sıkıntıya soktu son zamanlarda