Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lara tarafında oturan varmı

Bende Manavgat'lıyım ama yenice Burdur a tayin oldum

aranızda çanak anten ayarı yapmayı bilen varmı acaba? :) bi iki gündür uğraştım olmadı ya çanak bozuk yada ben bişeyi atlıyorum...

İyi akşamlar ahali, yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmiş. Lara safları sıklaşmaya devam ediyor :D
Konyaaltı tarafında olan varsa çay/kahve içmeye beklerim. akşamları genelde ofisteyim Altınkum mh. 437 Sokak

aranızda çanak anten ayarı yapmayı bilen varmı acaba? :) bi iki gündür uğraştım olmadı ya çanak bozuk yada ben bişeyi atlıyorum...
Facebook'ta bugün böyle bir yazı gördüm, belki işinize yarar.
10671443_594161607361956_7587096187077884082_n.jpg

İyi akşamlar ahali, yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmiş. Lara safları sıklaşmaya devam ediyor :D
Konyaaltı tarafında olan varsa çay/kahve içmeye beklerim. akşamları genelde ofisteyim Altınkum mh. 437 Sokak

Facebook'ta bugün böyle bir yazı gördüm, belki işinize yarar.
10671443_594161607361956_7587096187077884082_n.jpg

iyi akşamlar abicim. maalesef sorun önce çanak antende. dsmart var onu götürüp servisine ayarlattım fakat yaşadığım binada bana ait bir çanak antenim yok maalesef... çatıdaki bir çanağa 4 lü lnb takmıştım öyle kullanıyordum aylardır. bi kaç gün önce benim kabloyu biri söküp atmış 4lü lnb yi götürmüş (heralde farklı fantezileri var şahsın!):mad:
sonuç olarak çanaksız kaldım :D boşta bi çanak buldum ona bi lnb taktım denedim ayarlamaya falan çalıştım ama olmadı... çanak hafiften kazalı gibi :D
aramızda uyducu yoksa antalyada yapıcak bişi kalmadı gidip bi yerden montaj dahil anlaşmak şart oldu :sopa:

iyi akşamlar abicim. maalesef sorun önce çanak antende. dsmart var onu götürüp servisine ayarlattım fakat yaşadığım binada bana ait bir çanak antenim yok maalesef... çatıdaki bir çanağa 4 lü lnb takmıştım öyle kullanıyordum aylardır. bi kaç gün önce benim kabloyu biri söküp atmış 4lü lnb yi götürmüş (heralde farklı fantezileri var şahsın!):mad:
sonuç olarak çanaksız kaldım :D boşta bi çanak buldum ona bi lnb taktım denedim ayarlamaya falan çalıştım ama olmadı... çanak hafiften kazalı gibi :D
aramızda uyducu yoksa antalyada yapıcak bişi kalmadı gidip bi yerden montaj dahil anlaşmak şart oldu :sopa:

Seninki baştan kurum arkadaş :) Geçen gün frekanslar değişti diye duydum bir yerdende onun için koymuştum fotografı. Benim bildiğim uyducu yok ama meraklı ve yetenekli arkadaşlar var ise bilemem :)

Yeni adres K.Maraş Afşin,bi gözüm burda olacak ama artık etkinlik yapmıyosunuz ahali cıx cıx cıx (:

kimler larada? benim ofis beyaz dünya karşısı ev yalı caddesi

yalı da nerde oturuyorsun bende özgürlük bellonadan girince yalıya çıkan yoldayım :) ofisim çağlayan bal plaza arkası

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri