lara tarafında oturan varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumdan 2 kişi var![]()
Facebook'ta bugün böyle bir yazı gördüm, belki işinize yarar.aranızda çanak anten ayarı yapmayı bilen varmı acaba?bi iki gündür uğraştım olmadı ya çanak bozuk yada ben bişeyi atlıyorum...
İyi akşamlar ahali, yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmiş. Lara safları sıklaşmaya devam ediyor
Konyaaltı tarafında olan varsa çay/kahve içmeye beklerim. akşamları genelde ofisteyim Altınkum mh. 437 Sokak
Facebook'ta bugün böyle bir yazı gördüm, belki işinize yarar.
![]()
iyi akşamlar abicim. maalesef sorun önce çanak antende. dsmart var onu götürüp servisine ayarlattım fakat yaşadığım binada bana ait bir çanak antenim yok maalesef... çatıdaki bir çanağa 4 lü lnb takmıştım öyle kullanıyordum aylardır. bi kaç gün önce benim kabloyu biri söküp atmış 4lü lnb yi götürmüş (heralde farklı fantezileri var şahsın!)![]()
sonuç olarak çanaksız kaldımboşta bi çanak buldum ona bi lnb taktım denedim ayarlamaya falan çalıştım ama olmadı... çanak hafiften kazalı gibi
aramızda uyducu yoksa antalyada yapıcak bişi kalmadı gidip bi yerden montaj dahil anlaşmak şart oldu :sopa:
kimler larada? benim ofis beyaz dünya karşısı ev yalı caddesi