- Konuyu Başlatan
Teşekkürler Emre, gitmemekle çok şey kaybettiğimiz anlaşılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde buradayız ama fazla takılan olmuyo burda,arkadaşlar bişiler yapsak hareketlendirsek burayı
Bu mesajı görmemiş/cevaplamamışım, Akdeniz sanayide 5041 sokak olması gerekir op-er servisi var, bir iki defa işim düşmüştü fena esnaf değiller. Antalya opel özel servisi cenneti diyebiliriz aslında. Bir çoğu yetkili servis çıkışlı ustaların kurduğu yerler ve gerek parça gerekse bazı özel arızalarda birbirleri ile temasa geçiyorlarSelam arkadaşlar. Beni de part-time listesine yazabilirsiniz. Yalnız bir tavsiyem olacak müsadenizle. Antalya içinde araçlarımız, servisler, parça ve parçacılar hakkında paylaşım sağlarsak çok daha verimli olur gibime geliyor. hepimiz belli sıkıntılar yaşadık-yaşıyoruz malum.
arkadaşlar bi buluşma düzenlesek nasıl olur
bizde buradayız ama fazla takılan olmuyo burda,arkadaşlar bişiler yapsak hareketlendirsek burayı
ramazan olduğu için yapılacak bir faaliyet, ufak bir iftar organizasyonu olabilir. antalya'lı arkadaşlar tarih ve mekan tekliflerini buraya yazsınlar. belirlenecek herhangi bir yere bir aksilik olmaz ise kesinlikle katılırım. mekan teklifinde bulunamıyorum çünkü antalya'ya taşınalı daha 1 ay bile olmadı, hiç bir yer bilmiyorum.![]()
İhsan sana katılmamak elde değil ama şimdiye kadar geniş katılımlı bir buluşma düzenleyemedik/toparlanamadık malesef, bir defa Burak geldi kayseriden o zaman siteye mesajlar atmıştık 3 kişi (Aydın, Ben ve Burak) görüşebildik.. Diğerindede yine 3 kişi (Mehmet -o şimdi asker- , Ben ve Aydın ) görüşebildik. Bunları birazda Ankaradaki güzel orginizasyonlara alışkın olan Levent'i bilgilendirmek için yazdım, malum oda yeni taşındı ama onunlada görüşemedik dahaaramıza hoşgeldiniz...dediğiniz çok güzel olabilir aslında ama katılım sayısı ne kadar olucak acaba ???