Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Amanın
-"Bu adamlar neye gülüyor" :D

iyi bir buluşma olmuş,resimlerde 10 numara...

hocam dikkat ettim de galiba aranızda en küçük ben varım,YAŞ 20 daha çok gencim :cry:

abi top sakkallı olan benim hocam barış tatar aman allahım inanamıyorum :D hocam nassınız

antalyalılar fazla girmiyor nete

giriyordur da forum hareketli olmaığı için buraya uğrayan olmuyor

ben yokumya toplantıda 3 sayısını geçtiniz tabi ama inş 355 gün sonra ordayım sayı dahada artar aranıza combo'm ile dönerim.. bu arada siyah corsa ile plaka benzerliğimizde gözümden kaçmadı 07BVG89 ve 07BUG89 yanyana yakışıklı durur toplantılarda :D

Son düzenleme:
Mehmetcan kusura bakma ama gözünden kaçmış:) plakam 07BUG89
(U) yu (V) olarak okumuşsun ama sorun değil,,,
sen gelirken sana özel güzel bir karşılama ayarlarız artık...

iyi bir buluşma olmuş,resimlerde 10 numara...

hocam dikkat ettim de galiba aranızda en küçük ben varım,YAŞ 20 daha çok gencim :cry:
Derdine bak İhsan, o smiley'i bizim kullanmamız lazım.. Yaşlandık :sorry::sorry::cry::kop:
abi top sakkallı olan benim hocam barış tatar aman allahım inanamıyorum :D hocam nassınız
Dünya küçük desene Emre :eek:
antalyalılar fazla girmiyor nete
Şu sıralar meşguliyet var gibi evet :)

ben yokumya toplantıda 3 sayısını geçtiniz tabi ama inş 355 gün sonra ordayım sayı dahada artar aranıza combo'm ile dönerim.. bu arada siyah corsa ile plaka benzerliğimizde gözümden kaçmadı 07BVG89 ve 07BUV89 yanyana yakışıklı durur toplantılarda :D
Hayırlısı ile bir gelde.

Bak İhsan sana yaşıt geliyor askerden :D Yaşın ne önemi var arkadaş, önemli olan dostluk

Tüm ahalinin ve islam aleminin Kadir gecesi mübarek olsun

Wayy, Ateş, Nasılsın koçum!..

Geri