Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah olmaz hiç olmasında. biz yine buradayız sıkıntıları paylaşmak için... buluşmaya evet diyorum bende... ama önce jant almalıyım yoksa benım araba düdük gibi kalır sizinkilerin yanında...

merak etme benim de jantlar sac üstü kapak:D bu yüzden pek sırıtmaz

kış geldi sayılır önümüzde ki yaz taksan jantları daha güzel olur,tertemiz kullanırsın,kışın heryer çamur tabi yinede senin bileceğin bir iş...

aslında bu sefer kalabalık bir buluşma ayarlanabilir,foruma yeni katılan arkadaşlarımız arttı ve manavgatta ki arkadaşlarımızda buluşmaya katılırsa çok güzel olur

arkadaşlar bende gelicem ama. beni gaza getirip masrafa sokacaksınız şimdi. korkuyom :)

bugün itibariyle lara turizm yolundaki evimize taşındım. yerleşme faslı bitsin, lara'daki ve uncalı'daki :D arkadaşlar bi ara bayram öncesinde buluşalım.
Güle güle oturun yeni evinizde Levent.
Sabahları yüzerekmi geliyorsun o kadar yolu?? :D:D
laralılar özgürlüklerini ilan edecekler sanırm ayrı bir cumhuriyet misiniz siz kardeşim :)
Konyaaltı derken Lara ve setesi ihtilal yaptı patron
arkadaşlar bende gelicem ama. beni gaza getirip masrafa sokacaksınız şimdi. korkuyom :)
Barış dışında ahaliden kimsenin modifiyeli aracını görmedim daha. Kalabalık bir buluşma olursa güzel olur.
Artık LARACILAR çoğunlukta olduğuna göre onlar karar versin :rolleyes::D

Dinçer abi olur mu hiç öyle şey,hep beraber karar veririz...herkese uyucak bir program yapalım,sonra işim var gelemicem lafları olmasın...

alanya mahmutlardayım temmuz ortası ağustos sonu arası ;)

arkadaşlar bence buluşma hafta sonu olmasın! hafta içi bi akşam olsun... mekanda otopark gibi kullanabileceğimiz bir yer olsun eski mezbaha olur, varyant olur, yalımın oralar olur tabi nasıl bir aktivite olacağı da önemli tanışma muhabbet mi yoksa muhabbeti bişeyler yudumlayarak mı yapmak yoksa bir şehir turu mu?

Geri