Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bence buluşma hafta sonu olmasın! hafta içi bi akşam olsun... mekanda otopark gibi kullanabileceğimiz bir yer olsun eski mezbaha olur, varyant olur, yalımın oralar olur tabi nasıl bir aktivite olacağı da önemli tanışma muhabbet mi yoksa muhabbeti bişeyler yudumlayarak mı yapmak yoksa bir şehir turu mu?
daha önce birbiriyle tanışan abilerimiz var forumda,ben henüz kimseyle tanışma fırsatım olmadı yeni katılan arkadaşlar içinde aynı şey geçerli galiba ?

buluşma konusundaki yer tavsiyelerin çok iyi bence...

daha önce birbiriyle tanışan abilerimiz var forumda,ben henüz kimseyle tanışma fırsatım olmadı yeni katılan arkadaşlar içinde aynı şey geçerli galiba ?

buluşma konusundaki yer tavsiyelerin çok iyi bence...

walla bende kimseyi tanımıyorum ama herkes sıcakkanlı ve konuşkan bu forumda; iletişimde bir sıkıntı olacağı zannetmiyorum...

demekki sıkıntı var bizden başka kimse yazmıyoor :) :) :)

diğer arkadaşlar forumdan neden uzak acaba:confused:

arkadaşlar iş güç. her zaman giremiyoruz. ama bi avea jet almaya karar verdim. kullanan var mı bilmiyorum memnuniyet nasıl ama haftaya alıcam kısmetse.
buluşma içinse buluşuruz hanımdan izin alırsak :)

arkadaşlar iş güç. her zaman giremiyoruz. ama bi avea jet almaya karar verdim. kullanan var mı bilmiyorum memnuniyet nasıl ama haftaya alıcam kısmetse.
buluşma içinse buluşuruz hanımdan izin alırsak :)

biz boşuna mı diyoruz haftaiçi bir akşam buluşalım diye :)

buluşalım arkadaslar dincer ve ben hazırız leventte gelir muhtemelen ...
ihsan benim işyerindeki buluşmaya gelmedin ama unutma :) bu sefer sen planla biz sana uyalım.
istediginiz yerde toplanbabilirz.
isterseniz gene benim işyerinde de toplanabilirz sıcak aile ortamı güzel muhabet cay kahve içeçek servisi şirketten... otopark sorunu yok .

Son düzenleme:
Geri