Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahali uzun bi aradan sonra ani bir giriş yaptım foruma :)
evat bakıyorum buluşma talepleri var hemen organize edip buluşabilirz...

a. murat sunar seni bir yerden anımsıyorum aa evet vw den hatırladım şimdi. hoşgeldin ahaliye.

Hoşbulduk , Teşekkür ederim . Ben sizi çıkaramadım ama , ilk Aktivite ' de hatırlarız inş. birbirimizi :)

enazından bir akşam bişeler içelim. çay kahve filan. olmazmı?

o yolu da kullanıyoruz kırcami ziraat bankasından sonra ama yinede mesafe uzun. Okullar da açılınca nasıl bir curcuna olacak bakalım

Biliyorum senin bulmadığını zaten Berkay , onun için hem o konuya hemde gün yüzüne çıksın diye buraya yazdım
Dediğim gibi ben artık Boğazkent taradında olduğumdan ve servis ile gidip geldiğimden akşam 8'den sonra gelebiliyorum konyaaltı tarafına.
Talep olursa neden buluşulmasın, konyaaltı cad yada piramit civarında görüşebiliriz

ne buluşma ne zaman ??? bayram geç olur havalar soğumadan çıkaralım ama önceden söyleyin arabamı bir yıkatayım:))

Geçen gün uzuun bir mesaj yazmıştım ama güme gitmiş :) Gitti sanmıştım bende.

wone (Aydın) ile konuştuk bizde buluşma konusunu, kendisi akşam saatlerinde işyerinde bizi ağarlayabileceğini söyledi. En azından bir tanışma olur.
Düşünen arkadaş varsa bana Pazar tüm gün, diğer günler 20:00'den sonrası uyar.

Unutmadan, eski sayfalarda Ayın'ın bizi nasıl ağırladığına dair kanıt fotolar mevcuttur :D

Yıkama dedinizde benim araba 6 aya yaklaşacak yıkanmayalı :)

ben varım. hafta içi 8den sonra pazar tüm gün uyar.

bayramda da buluşulur öncesinde sizi işyerimde çay kahve içmek için davet edebilirm. fazla buluşmadan zarar gelmez. tyanali nin dedigi gibi akşam 19:30 dan sonra işyerim emirlerinize amadedir.

Geri