Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özellikle sabah 7:00 - 9:00 arası akşamda 18:00 - 20:30 arası şehir içine çıkmamak lazım.. çevre yolu zaten berbat .. en güzeli deniz yolu kullanmak :) keşke öyle bir imkan olsa
Dur kalk yapmaktan conta yaktık şehir içinde hiç sorma. Çevreyolu da nasıl çevre yolu ise şehirin içinde kaldı yani. Yenisi lazım bence artık.

buluşsakmı artık neyapsak?? antalya german style diye bir ekip var. güzel toplantılar yapıyorlar. bizde bir buluşma yapsak.?

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

Laxu bey, hakkımızda mesnetsiz ithamlarda bulunuyormuşsunuz Patronlar ile, reca ederim yanlış şeylere inanmayınız. Antalyada ve bir telefonkadar yakınım :D

Konuyu bulamayan arkadaşlar varmış, HorTlatalım bakalım :D:D

Berkay hayırlı olsun Honda , oydu buydu derken Ant'da Feyzullah bey ile Opel satacacaksın sen bu gidişle :rolleyes:

Yaw bu arada Antalya'da ne trafik varmış da ben bu kadar bilmiyormuşum. Boğazkent(kadriye-belek-boğazkent sıralamalı) deyim son bir haftadır. Sabahları ALtınkum'dan 1.5 saatte gidiyorum 2 saatte geliyorum resmen... Tabi giderken ve gelirken maydan,güzeloba tarafından 3-4 kişi alıp bırakıyorum ama yinede özellikle akşam çekilmiyor.
O yola gitme, Kemer'e 2 defa git 2 defa gel deseler bundan iyi :D

Yaw bu arada Antalya'da ne trafik varmış da ben bu kadar bilmiyormuşum. Boğazkent(kadriye-belek-boğazkent sıralamalı) deyim son bir haftadır. Sabahları ALtınkum'dan 1.5 saatte gidiyorum 2 saatte geliyorum resmen... Tabi giderken ve gelirken maydan,güzeloba tarafından 3-4 kişi alıp bırakıyorum ama yinede özellikle akşam çekilmiyor.
O yola gitme, Kemer'e 2 defa git 2 defa gel deseler bundan iyi :D

çevre yolu daha berbat akşam ve sabah saatlerinde artık antalya kaldırmıyor bu kadar aracı.. özellikle portakal çiçeği perge bulvarı arası berbat ötesi iş çıkışlarında... lara tarafına gidilecek yolcuklarda alternatif güzergah kırcamiiden güzeloluk yoluna dönün yalı caddesi güzeloba trafik ışıklarından kurtulursunuz...

Konuyu bulamayan arkadaşlar varmış, HorTlatalım bakalım :D:D

Berkay hayırlı olsun Honda , oydu buydu derken Ant'da Feyzullah bey ile Opel satacacaksın sen bu gidişle :rolleyes:

geçen gün bende bulamadım. galiba başka yere yazmıstım.

yolu düşeni beklerim tanıdık tanımadık.
abi havalar bozmadan bir toplansak fena olmayacak...

çevre yolu daha berbat akşam ve sabah saatlerinde artık antalya kaldırmıyor bu kadar aracı.. özellikle portakal çiçeği perge bulvarı arası berbat ötesi iş çıkışlarında... lara tarafına gidilecek yolcuklarda alternatif güzergah kırcamiiden güzeloluk yoluna dönün yalı caddesi güzeloba trafik ışıklarından kurtulursunuz...
o yolu da kullanıyoruz kırcami ziraat bankasından sonra ama yinede mesafe uzun. Okullar da açılınca nasıl bir curcuna olacak bakalım

geçen gün bende bulamadım. galiba başka yere yazmıstım.

yolu düşeni beklerim tanıdık tanımadık.
abi havalar bozmadan bir toplansak fena olmayacak...

Biliyorum senin bulmadığını zaten Berkay , onun için hem o konuya hemde gün yüzüne çıksın diye buraya yazdım
Dediğim gibi ben artık Boğazkent taradında olduğumdan ve servis ile gidip geldiğimden akşam 8'den sonra gelebiliyorum konyaaltı tarafına.
Talep olursa neden buluşulmasın, konyaaltı cad yada piramit civarında görüşebiliriz

Geri