Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar istanbul içi ben size yardımcı olmaya calısayım ama fıyatı tuzlu bıraz. cift muhurlu: 200 lirayı buluyor. benim bi tanıdık arkadas yapıyor bu işi. dediğim gibi isteyen olursa bana aracının baglı olduğu ilçeyi soylerse yaptırabılırmı ogrenirim ve de parayı havale yaparsa yaptırabilirim. benden ancak boyle bir yardım dokunabilir.
bence gıdın bır tabelacıya,eskısını sıldırın ve yenısını ıstedıgınız boyutta ve ıstedıgınız sekılde yazdırın yazı fontları okunaklı olduktan sonra sorun olmuyor
Mühürlü Mühürsüz Problem Değilde Arkadaşlar Basan Kişi Hakkında Soruşturmaya Kadar Gidilebiliyor Böle İllegal Yapılan işLemlerde Şeklim Olsun Diyorsanız Kesenin Agzını Acmak Zorundasınız Sonucta Bizde Bundan Hernekadar Ekmek Yesekte Sorusturma Acıldıgı Zaman Sizden Bize Bizdende Plakayı Basan Arkadaşa Ulaşabiliyorlar Ayrıca Mühürlü Olunca Mühürü Atan Memurdan Tutunda Şöförler Odası Çalışanlarına Kadar Ulaşabilir İşlerinden Olabilirler.
Bu Yüzden Siz Yakalanırsanız Biz .. Altina Gidiyoruz. Arabanıza APP Bastırmak istiyorsanız Mühürlü Mühürsüz Yardımcı oLurum..