app plaka

forumda bi arkadaş vardı,oda takmıştı app plaka ama ertesi gün polis ceza kesmiş müğür yok diye,zaten polis ceza yazıcak bişi bulamamış aracın herşeyi tammış plakayı bahane etmiş...
bi tane daha arkadaş vardı,o orjinal plakanın harflerini tiner ile sildi,bagaja koydu plakaları,polis durdurursa harfler okunmuyor dicekti ama polis ooo app takmışız buna bi ceza yakışır diyip basmış cezayı...

Acaba bu numarayı yiyecek olan devlet görevlisi mi daha saftır, yoksa kendini uyanık sanan vatandaş mı? Adama APP plaka yaptıracağına gidipte orjinal plakanın onarımını yaptırsaydın demezler mi? Bence polis APP plakadan ziyade salak yerine konduğu için hemen cezayı basmıştır :).

valla savaş abi orasını bilmiyorum artık :D
ama app araca gerçekten yakışıyor,bende yaptırmayı düşünmüyor değilim ama 2 yıldır ceza yemeden geziyorum hatta 2 yıldır polis bile durdurmuyor...nazar değmesin diye uzak duruyorum şuan :)

Tatsız bir olayla karşılaşmamak için dikkatli olmakta fayda var. Bak ülkemiz terör konusunda zaman zaman tatsız olaylara şahit oluyor, millet can korkusundan paranoyak oldu, asıllı asılsız ihbarlarda bulunuyor, biri tutar şu aracın plakası mühürsüz, sahte diye ihbar eder boş yere canlar sıkılır. Güzel oluyor diye kanunsuz aksesuarlardan uzak durmakta fayda var. Son günlerde bu tür uygulamaların sayısı iyice artınca ilgililerin de dikkatini fazlasıyla çekmeye başladı, millet APP plaka yaptırıyorum diye işin boyutunu çok abarttı. Günün birinde ben siyah beyaz plakaya karşıyım, aracına yakışmıyor diyenler olursa ne yapacağız. Malum abartmayı, aşırıya kaçmayı seven bir yapımız var. Ama yollarda ne plakalar görüyorum, APP plaka diye resmen plakanın içine etmişler. (Yukarıda resmi bulunan plaka bence çok şık, keske bu tarz kaliteli, okunaklı plakalara izin verseler)

çok doğru söyledin savaş abi,resimdeki app lere izin verseler çok iyi olur ama dediğin gibi işi abartanlarda çok fazla,,geçenlerde bi plaka gördüm el yazısı olur ya hani eğri büğrü aynı öyle,neyse konuyu sulandırmayalım kanunsuz işlerden mümkün olduğunca uzak duralım...

benim amacım kanunlara karşı gelmek değil aslında sadece görsellik için yaptırdım plakaları.. bir çok tanıdığımada danıştım durumu eğer mühürleme şansımız olsaydı mühürletip takardım aracıma ama maalesef yokmuş..

aslında avrupadaki bazı ülkelerde serbest bu şekilde plaka takmak diye biliyorum.. ingilterede renkleri değişik plaka bile gördüm ben resimlerde ama yasalmı bilmiyorum.. plakayı kendılerı mühürlese emnıyet bu kadar ugrasmayacak ama maalesef mühürde vurmuyolar plakalara !!

amerika da plaka takmamak bile serbest:D
istemeyen ön plakayı takmadan gezebiliyor. hatta nette fotosu vardı, Türk gurbetçilerden biri öne Türk plakası takmıştı.

plakayı sahibinden.com'daki Ankara ilanlarından mı yaptırdınız? bende düşünüyorum o yüzden sordum.

bu plaka şekline hastayım..
BMW-M3_Coupe_2008_1600x1200_wallpaper_08.jpg

Son düzenleme:
plaka

evet sahibinden de gördüm ve yaptırdım.. bir problem olmuyor yaptırıp kargoluyorlar 2-3 günde elinizde oluyor...

plaka

evet sahibinden de gördüm ve yaptırdım.. bir problem olmuyor yaptırıp kargoluyorlar 2-3 günde elinizde oluyor...

Son düzenleme:
plakan güzel olmuş ama eksik olmuş app plaka için istanbul / topkapı akınsal sanayi sitesinde yeşil kundura arkasında murat eken var meşhur birisidir isteyen gidebilir işçiliği on numaradır onu bilirim hem onun app lerini bi görmeniz gerekir !!!!!

Geçen sene benim appleride söktüler fazla abartıda değildi 128 ytl de cezası varmış ama yazdırtmadık artık.

Geri