app plaka

Geçen sene benim appleride söktüler fazla abartıda değildi 128 ytl de cezası varmış ama yazdırtmadık artık.

bizim aracıda havaalanındaki polisler çevirmiş mühür yok diye ama bi şekilde halletmiş bizimkiler.. orjinallerini gösterince fazla diretmemişler yoksa söktürebilirlerdi.. ucuz atlattık bu seferlik..

arkadaşlar ben de plakamın kenar çizgilerini sildirmek, harflerini hafif kalınlaştırtmak ve yapıştırtmak istiyorum, Ankarada bu işlemi yapan tanıdık bildiğiniz bi yer var mı?

Arkadaşlar, şimdi plakalarda sadece cemiyet mührü oluyormuş.Tek mühür olayı şimdi geçerli.
Kafama takılan bir soru var.Şimdi diyelim APP yapıldı ve mühür vuruldu.Mühür olsa bile buna bir problem çıkarma olasılığı var mı? Plaka aynen hologram gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca çerçevesi olacak.
Benim plakalar yıprandı. Onları trafiğe dilekçe yazarak iade edip APP bastırıp cemiyette mühür vurdursam olmaz mı?

Son düzenleme:
bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yok trafik tescilde 25 liraya yapıyolar mühürü herşeyi var yenilerin zaten yazı karakteri güzel polislerden yana rahat :)

aracı baglatmazsanız cok ıyı :) app çift mühürlü orj. daha güzel dururdu hemde trafik yönünden kafanız rahat olurdu+simdi cift muhurde kalktı tek muhur yeterlı :)

Arkadaşlar, şimdi plakalarda sadece cemiyet mührü oluyormuş.Tek mühür olayı şimdi geçerli.
Kafama takılan bir soru var.Şimdi diyelim APP yapıldı ve mühür vuruldu.Mühür olsa bile buna bir problem çıkarma olasılığı var mı? Plaka aynen hologram gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca çerçevesi olacak.
Benim plakalar yıprandı. Onları trafiğe dilekçe yazarak iade edip APP bastırıp cemiyette mühür vurdursam olmaz mı?

bu ıslemlere hıc gerenk yok gidin bir trafik işleriyle ugrasana yada nette bir sürü orj. plaka muhurlu yapan ugrasanlar var 100 120 tl arası degısıyorlar kafanızda rahat olur polıs ceza vs yonunden

Ben bu işlerden hiç birşey anlamıyorum. Birçok aksesuar satılıyor bu işi yapan insanlar var ekmek kazanıyor. Ama satın aldığınız bu üründe tüm sorumluluk size ait oluyor. satan kişi için herhangi bir sorumluluk yok. Madem yasak satışı engellensin. Ama baktığınızda ürünler çok güzel.Abartılı olmayan ürünlerin bence bir opsiyonu olmalı birşey söylenmemeli. Satışına engel olunmuyorsa sesde çıkartılmamalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

Geri