araba ötv sine tekrar zam gelebilir...

kendileri V8 den aşağısına binmemeye özen göstermeye devam ederler,biz 1.6 ya ödediğimiz yetmiyormuş gibi dahada zam yapma peşindeler...
onlarda binsin 1.3 dizele yada 1.6 benzinliye bi taraflarımı düşermiş...

Yaşasın Zenginler,Kahrolsun Fakirler..Sigarayı bıraktık,Alkol zati minimum,Kahfeyede çıkmıyoz artık sonumuz işid herhalde.!!!

adamlarda haklı :D passat en düşük 1.8 ile gelirken şimdi 1.4 tsi'yı var. :D geçiremiyorlar içlerine dert oldu...

:rakir: aynen bende öyle düşünüyorum. avrupada daha yüksek silindirlilere binilirken bizde 1,4 tsi vardı, ve devlet olaya müdahaleye gelmeye karar verdi :D hayırlısı ne diyelim. ne desek boş kalıyo zaten...

eee fakirler bonzai alır toros kullanır , zengin e zaten koymaz
aradakiler bu kazıkdan nasibini alır.

Küçük motorlar az yakınca vergiler düştü tabii. Artık büyük motor da pek yok ortada kayıp olan yakıt vergisi bi yerden çıkmalı

Halen otomobil, buzdolabı, tv gibi tüketimlere lüks diyen 70 lerin kafası ile yönetilen ülkemizin hazin sonu.
Yine millete çakacaklar.
Artık araca binmek, buzdolabı almak v.s. lüks değil ihtiyaçtır.

Kendi aldıkları maaşlardan, kullandıkları şahsi ve kiraladıkları makam araçlarındaki vergileri artırsınlar önce

devlet tasarrufu halk üzerinden yapıyor. kendi üzerinden yapmıyor.. örnek verecek olursam şuan tüm kamu müdürlerinin ,müdür yardımcılarının, bürokratların aklınıza gelen tüm yöneticilerin makam araçları kiralık.. bizim müdürün passatı vardı aylık kirası 10.000 tl idi. bu da yıllık 120.000 yapıyor. yani o aracı satın alabilirsiniz. bu kiralama ihalelerinide hükümete yakın kişilere veriliyor. düşünün bir müdürün masrafı bu. diğerlerini düşünmek bile istemiyorum...

Yeni tasarruf tedbirleri ile kamuda araç kiralamaya son verilecek...

HTC Incredible S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Halen otomobil, buzdolabı, tv gibi tüketimlere lüks diyen 70 lerin kafası ile yönetilen ülkemizin hazin sonu.
Yine millete çakacaklar.
Artık araca binmek, buzdolabı almak v.s. lüks değil ihtiyaçtır.
işin garibi enflasyon hesabı yaparken Lüks olmuyor ne hikmetse :) acaba ortalamayı düşürüp milleti sa...k yerine koymak için olmasın? :maden:
yahu gene iş siyasete gidecek korkuyorum zaten artık emri bil maruf annehil münkerde yasak oluyor :rolleyes: kalktı bir islamın emir daha

Geri