Arabalarımızın cins huyları. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arabalarımızın cins huyları. (:

֖n cam resistans tuşuna bastığımda fanın son hızda çalışması ve ben 1. kademeye getirene kadar arabayı saunaya çevirmesine ayar oluyorum.  011zaa

Birde 130'la otobanda 6. vites sakin sakin cruise kilitli 2300 devirde giderken azıcık bir yokuş görünce sinsi sinsi yokuşu tırmanıp sonra bir yerde aniden 4500'e ve 4. vitese atıp arabadaki herkesin neler oluyor nereye gidiyoruz manyak Doğan gazı niye kökledin yine Şahin'lerle mi kapışıyorsun, şurdaki Vosvos'u mu geçiyorsun, ezik misin? diye sormalarına neden olan vites ayarına kılım. ((:

aracı her çalıştırıp müzik çaları açtığımda aux bağlantı takılı değil gibi bir yazı çıkması ve her defasında tekrar aux basıp usb ye almak

O simdi asker link' Alıntı:
Uzaktan kumanda ile farların ve stopların yanında geri lambasının da yanmasına uyuz oluyorum arkadas  walll walll

+1000

50 ile 3. viteste giderken SHIFT uyarısı yapmasından cins bieş olamaz sanırım.tamam lan diyorum 4e atıyorum sonra ağlıyor geri düşürüyorum yine shift diyor.cins işte

sallierim link' Alıntı:
50 ile 3. viteste giderken SHIFT uyarısı yapmasından cins bieş olamaz sanırım.tamam lan diyorum 4e atıyorum sonra ağlıyor geri düşürüyorum yine shift diyor.cins işte

Sanıyorum o cinslik Volkswagen'lerde de var, babamdaki Passat 1500 devirde vites yukarı uyarısı veriyor, atıyorsun 1100'lere düşüyor gidecek yeri olsa 300 devirle falan gidecek herhalde. O shift uyarısı görmezden gelinesi birşey. Hoş benim araba da ara sokakta 30la 5 vites gitmeye çalışıyor o da ayrı hıyar. ((:

O simdi asker link' Alıntı:
Uzaktan kumanda ile farların ve stopların yanında geri lambasının da yanmasına uyuz oluyorum arkadas  walll walll

Aldığımdan beri neredeyse hiç kullanmadığımdan dikkat etmemiştim ama görsem sinir olurdum sanırım  >:(

Hele birde benimki gibi çakma bir park sensörünüz varsa ciyak ciyak bağıran bir araba sahibi oluyorsunuz geri lambasının yanmasıyla. Ben artık geceleri taa uzaktan basıyorum eğer bagajla işim varsa çünkü birde bagajı açınca ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik diye üzerine adi bir izmaritçesine basılmış ve hunharca çiğnenmeye devam edilmiş zavallı ve gür sesli bir civciv edasıyla bağırıyor park sensörü. Artı korsan gibi tek gözlü yanıyor bu simetri katliamına ayrıca kılım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Sanıyorum o cinslik Volkswagen'lerde de var, babamdaki Passat 1500 devirde vites yukarı uyarısı veriyor, atıyorsun 1100'lere düşüyor gidecek yeri olsa 300 devirle falan gidecek herhalde. O shift uyarısı görmezden gelinesi birşey. Hoş benim araba da ara sokakta 30la 5 vites gitmeye çalışıyor o da ayrı hıyar. ((:

Ben o uyarıdan -önceki araçlarıma nazaran- memnunum, yokuş yukarı ve hızlanma esnasında uyarı vermiyor, en kötü ihtimalle bir üst viteste hızlanmanın çok zor olacağı anlarda uyarı veriyor o da bazen.

geri vitese taktığmda dişliye geçme sesi carrkkkk diye bi ses, nefret ediyorum geri vitese takmaktan... walll walll

Geri