Arabalarımızın cins huyları. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arabalarımızın cins huyları. (:

denizcetin link' Alıntı:
geri vitese taktığmda dişliye geçme sesi carrkkkk diye bi ses, nefret ediyorum geri vitese takmaktan... walll walll
yazdıgınız mesaşı okurken aracınızın 1.3 dizel oldugunu fark ettim :).malesef dizellere özgü iğrenç bir problem bu.şahinde vites atıyor gibi oluyor

Birde aracımda en sevmediğim ozellik  otobüs durağında cok sıra beklemem ona deli oluyorm (1.6T yü aldıktan sonra  ofise otobusle gitmeye başladık az yakaydı iyiydi :)

DarthWider link' Alıntı:
Birde aracımda en sevmediğim ozellik  otobüs durağında cok sıra beklemem ona deli oluyorm (1.6T yü aldıktan sonra  ofise otobusle gitmeye başladık az yakaydı iyiydi :)

Bu çok iyi :D
mesajları okuyunca düşündüm acaba ben neye sinir oluyorum arabada diye, pek bişey çıkartamamışken mesajınız yetişti :D az yakması lazım bu arabanın petrol kuyum yokki yetişemiyorum bunun benzin açlığına artık.

Marşa basınca dizel gibi çalışmasına ve otomatik olmayan park frenine sinir oluyorum. Birde arabama cam filmi yapıp abi bunlar yasak bak ceza yiyebilirsin demeyen adamlara.

Yokuşta geri kaçırmama özelliğinin,artk bırak beni gideceğim isteğime rağmen hala tutmasına ayar oluyorum. :) Daha kısa zamanda tutabilirdi.Hatta arabayı ilk aldığımda kırmızı ışıkta duruyoruz.Arkamda araçlar da var.Hafif yokuş bir yol bu.Yeşil yandı,ben gazladım ama araba gitmiyor. :) Korkudan ayağımı gazdan çektim ve frene yeniden bastım.Bir daha bir daha dene falan.Kırmızı yandı yeniden. :) Arkamdaki arabalardan,arabayı bağırttırdığımdan mıdır nedir  inanın hiç ses çıkmamıştı.

Rolantide calisirken cikan sesler olabilir dizeli aratmaz bizim arac masallah yolda giderken rolantideki halinden daha sessiz olabilmesini nasil becerdigini de ayrica merak ediyorum

bayırda durduktan sonra zor bela kalkmasına  madd

astraowner link' Alıntı:
Rolantide calisirken cikan sesler olabilir dizeli aratmaz bizim arac masallah yolda giderken rolantideki halinden daha sessiz olabilmesini nasil becerdigini de ayrica merak ediyorum
+1111111111111111111111111111  general_Applause general_Applause general__p

hkncbn link' Alıntı:
aracı her çalıştırıp müzik çaları açtığımda aux bağlantı takılı değil gibi bir yazı çıkması ve her defasında tekrar aux basıp usb ye almak

+1

Yağmur sensörünü açıp 5 sn sonra kapatıyorum çıkan sese deli olup Opeli üretenlerin yakın çevrelerinden ve sülalelerinden bahsediyorum birden  005hihih

Geri