arabam çizildi

Babası belli olmayan ezik haysiyetsizlerin, çizince egoları tatmin oluyo heralde. Yakalayınca ibret-i alem içinde öyle bi dövceksinki bakalım bi daha onu yapmaya yerinden kalkmaya hali kalıyomu.:mad:

demek oluyor ki opel marka araçları kimse çekemiyor,kıskananlar çiziyor.bende aracımı boyatmayı düşünmüyorum.ne yapalım nazarlık olsun bari...

benim arabam 12 yaşında niye çiziyolar bilsem:Dyaşını başını aldı artık bi huzur vermediler gitti:D

2005'te 1 haftalık aracımın sağ tarafını komple (kapılar, çamurluklar) çizdiler boyattım. Astar'ı kalkmışsa boyadan başka çözüm yok. O araba maalesef mecburen değer kaybedecek, boyansa da boyanmasa da. 1-2 hafta öncede kaputa komple anahtarla biri resim çizmiş, neyseki o pastayla çıktı az kaldı yani.

Çizikten ziyade otoparklarda yanyana park edince kapıyı çarpıyorlar. Uyuz oluyorum. Bende çizikten ziyade bundan şikayetçiyim. Kapıyı bi açıyo küüt. Direkt iz kalıyor...

evet aynı şekilde benim aracımda koyu renkli olduğu için direk iz kalıyor,kimse dikkat etmiyor...

Çizikten ziyade otoparklarda yanyana park edince kapıyı çarpıyorlar. Uyuz oluyorum. Bende çizikten ziyade bundan şikayetçiyim. Kapıyı bi açıyo küüt. Direkt iz kalıyor...

Bencede çizikten ziyade küçük küçük ezikler daha büyük problem

moral bozucu bişey heleki kasten yapıldıysa.yüreksizler karşına çıkamazlar arabanı çizerler.geçmiş olsun

arabanın ağzı yok dili yok,ne isterler bilmemki...

Geri