100 km de 6 litre yakıyorum km başına 180 kuruşa geliyor herhalde normal değerler bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim 1.2 Corsa da devirli kullanınca 10 litreyi buluyor hatta çok devirsiz kullanınca da boğuluyor ham yaktığı da oluyor. Arasını tutturmak lazım. Artık 2500 deviri geçmiyorum 3000 devirde vites arttırıyorum. 17500 de iken yağ ve hava filtresi değişmişti şimdi 22000 deyim tekrar değiştirmedim daha ve triptonik kullanıyorum.Şimdi arada 25 ykr olduğu oluyor yine de 15 -16 ykr lara kadar düşemedim hiç bi zaman. Yakıt tasarrufu için filtre değişimlerine geçicem yine galiba.
yol bilgisayarında değil de km saatinden kontrolle 973km yaptım ben full depoyla, %80 ş.a. %20 ş.i.
eski usul ya bizimki benzin alıca düğmeye basıp sayacı sıfırladım,ışık yeni yanmıştı 973 gördüm.
devir çok önemli
evet devirsiz kullanın kurum bağlasın araba az yakın ama sonra az yaktığınız için cebinize kalan para carbon clean bogaz egr temizlik ve değişimine fazlasıyla gitsin
dizel alın siz yada tüp en kralı...