Arabam Su Alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sinirim Bozuldu..Şu sıralar sağnak yağmur var.Ve nereden sızıyor bilmiyorum ama arabanın pedallarının altına su sızıyor.Kapıdan olduğunu sanmıyorum döşemede bir iz ya da ıslaklık yok ..motor tarafından olabilirmi diye düşünüyorum..fikri olan var mıı..

Benimde Su Aliyor

Slm Lar Arkadasim Ben Erkan Yeni Uye Oldum Istanbuldanim Sendeki Sorun Inan Bendede Var Ama Ben Bir Nebze Olsun Buldum Sayilir Eger Arabanda Tesisat Varsa Tesisatin Gecdigi Delikleri Bak Derim Ben

Sinirim Bozuldu..Şu sıralar sağnak yağmur var.Ve nereden sızıyor bilmiyorum ama arabanın pedallarının altına su sızıyor.Kapıdan olduğunu sanmıyorum döşemede bir iz ya da ıslaklık yok ..motor tarafından olabilirmi diye düşünüyorum..fikri olan var mıı..
arkadaşım sadece yağmurlu havalarda su alıyorsa kapı kaporta vs. conta larının bir yerinden kaçırıyor olabilir.
araç daha önce darbe almış ve tamir görmüş bir parçadan kaçırıyorda olabilir önce buralara bakmak zaman kazandırır

yağış olmayan zamanlarda da içeride su oluyorsa kalorifer tesisatından olabilir.
inş. masrafsız ve süratli bir biçimde sorununu çözersin

Bende de aynı sorun vardı. Hiç alakasız bir yerden çıktı. Motor kaputunu açtığın kolun bağlantı noktasından alıyordu benim arabaya. LAstiğini sıkıştırdık artık bir sorun kalmadı

Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı. Benim sorunumda çok komik bir yerden çıktı. Su, Ön camın sol alt köşesindeki plastiğin kırıldığı yerden konsolun arka yüzeyini takip ederek pedala kadar ulaşıyordu. Silikonla hallettim. O bölgelere bakmanı tavsiye ederim.

Arkadaşım aynı sorun bendede vardı arabayı yıkadıgımda pedalların orası ıslanıyordu ben sorunu buldum kaputu aç orada polen filtresinin takıldığı bir plastık var o yerine oturmamış olabilir benim aracım oradan su alıyordu artık almıyor.

camın bıttgı yerdekı baglantı yerlerıneden yapar sıyah cam sılıkonu cektırın sorun duzelır nerden dıye aramayın bulamazsınız

Arkadaşlar..Söylediklerinizin hepsine baktım..Hatta su tahliye kanallarını temizlettim..Çalı çırpı ile tıkanmış.Tam oldu derken sabah bir kalktım ki paspas gözükmüyor .bir parmak su var üzerinde.Sinir oldum.
Neyse gene götürdüm..Bu sefer lpg kablolarının geçtiği deliğin su geçirdiğini keşfettiler.Umarım olmuştur...Bakıcaz .Bir yağmur sonra ortaya çıkar..Çok soğudum arabadan ..

sonunda bulduk...Lpg kablosu için açılan deliği izole etmemişler..Neyse ki artık sorun kalmadı..Yağmur yağmasına rağmen su sızıntısı ile karşılaşmadım..Herkese teşekkürler

Geri