sonunda bulduk...Lpg kablosu için açılan deliği izole etmemişler..Neyse ki artık sorun kalmadı..Yağmur yağmasına rağmen su sızıntısı ile karşılaşmadım..Herkese teşekkürler
geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonunda bulduk...Lpg kablosu için açılan deliği izole etmemişler..Neyse ki artık sorun kalmadı..Yağmur yağmasına rağmen su sızıntısı ile karşılaşmadım..Herkese teşekkürler
aynı sorun benım vectra cd 97 dede oldu tabi yazın takdırılan lpg nın boru gecıs yerlerını yazın kapamıyorlar kısında bu sıkayet oluyor tam sol kose de asagı ınen sılgec su pompa kaplolarının gectıgı delıkten gecırılen lpg buton kaplosunun dıbıne bır sıcak sılıkon uftttttt sorun gıderıldı
Arkadaşlar..Söylediklerinizin hepsine baktım..Hatta su tahliye kanallarını temizlettim..Çalı çırpı ile tıkanmış.Tam oldu derken sabah bir kalktım ki paspas gözükmüyor .bir parmak su var üzerinde.Sinir oldum.
Neyse gene götürdüm..Bu sefer lpg kablolarının geçtiği deliğin su geçirdiğini keşfettiler.Umarım olmuştur...Bakıcaz .Bir yağmur sonra ortaya çıkar..Çok soğudum arabadan ..