Arabam Su Alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı sorun benım vectra cd 97 dede oldu tabi yazın takdırılan lpg nın boru gecıs yerlerını yazın kapamıyorlar kısında bu sıkayet oluyor tam sol kose de asagı ınen sılgec su pompa kaplolarının gectıgı delıkten gecırılen lpg buton kaplosunun dıbıne bır sıcak sılıkon uftttttt sorun gıderıldı

gecen gün aynı sorun bende de vardı cam kenarındakı lastıkler acılmıs ordan sızmıs

gecen işyerinde benimde başıma geldi.vectra b adam alrm takmış (hep aynı yer)izalosyon yapmış deliği acık bırakmış.xenon taktım araca iki ayoldu daha.müşteri geldi yanmıyor bunlar.tam akşam vakti.düğün var arkadaşın ona gidicem.offf ara ara ara yok beyin dene ampül dene yok.sök tak fişini yanıyo,düğmeden kapat ac yanmıyo neyse aklıma geldi alrm olduğu sol ayak bölümünü söktüm sırf su orda soket var motor bölümüne giden kabloların olduğu içi oksit off.kontak spreyi ile temizle bi hava tuttum olay tamam.verdim müşteriye gazı.gitti alarm cıya azına sıcmış.ama sokette erimiş ark yapmış araç yanabilirdi valla uçuz yırtmış.alrmcı tabi özür felan ama nefilee:D

Bu nasıl işçiliktir, parayı almaya gelince hepsi canavar kesiliyor ama işi dogru düzgün yapmaya gelince....

aynı sorun benım vectra cd 97 dede oldu tabi yazın takdırılan lpg nın boru gecıs yerlerını yazın kapamıyorlar kısında bu sıkayet oluyor tam sol kose de asagı ınen sılgec su pompa kaplolarının gectıgı delıkten gecırılen lpg buton kaplosunun dıbıne bır sıcak sılıkon uftttttt sorun gıderıldı

Bingooooooo....:good:

yahu benim arabada sanirim arka bagajdan su aliyor, heralde yikama esnasinda cunku kuru havalarda bile oluyor, haftada bi acip suyunu aliyorum..istepneyi cikardigim zaman icerde 1-2 parmak su oluyor istepnenin yuvasinda..
bu opeller akvaryummudur nedir kardesim bu ne bicim is :D
bende gidip bi baktiricam servise...

benim araçta şu anda sulu sulu aparmanın otoparkında duruyor :D
Su hem şöför mahallinde ayak bastığımız yerde hemde şöförün arkasındaki yolcu kısmında ayak bastığımız yerde.. Kapılar kuru, ayak bastığımız yerin kenarları kuru anlamadım yawww
Yani aracın sol kısmına biryerden su giriyoooo sağ kısım kuru
Aynı sorun 1 hafta önce yine olmuştu şiddetli yağmurların yağdığı zaman ama o zaman bayağı vardı. hele arkada nerdeyse küçük balık alıp atacaktım arka paspasın üstüne akvaryum niyetine :)
Daha sonra servise götürdüm. Altına baktılar olmadı öne baktılar olmadı tahliye kanallarını temizlediler ve sorun olmaz dediler ..
Tam döşemeler kurudu dedim dün yağmur yağdı şimdi yine arabanın içi suuuu anlamadım nerden girdiğini sabah servise götürecem inşallah bulurlar.

Arkadaşlar..Söylediklerinizin hepsine baktım..Hatta su tahliye kanallarını temizlettim..Çalı çırpı ile tıkanmış.Tam oldu derken sabah bir kalktım ki paspas gözükmüyor .bir parmak su var üzerinde.Sinir oldum.
Neyse gene götürdüm..Bu sefer lpg kablolarının geçtiği deliğin su geçirdiğini keşfettiler.Umarım olmuştur...Bakıcaz .Bir yağmur sonra ortaya çıkar..Çok soğudum arabadan ..

bi arkadaşın başınada aynı şey geldi sorunda aynıydı lpg tesisatından

Geri