Arabam Su Alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lpg yok dert yok tasayok :D

benim araçta şu anda sulu sulu aparmanın otoparkında duruyor :D
Su hem şöför mahallinde ayak bastığımız yerde hemde şöförün arkasındaki yolcu kısmında ayak bastığımız yerde.. Kapılar kuru, ayak bastığımız yerin kenarları kuru anlamadım yawww
Yani aracın sol kısmına biryerden su giriyoooo sağ kısım kuru
Aynı sorun 1 hafta önce yine olmuştu şiddetli yağmurların yağdığı zaman ama o zaman bayağı vardı. hele arkada nerdeyse küçük balık alıp atacaktım arka paspasın üstüne akvaryum niyetine :)
Daha sonra servise götürdüm. Altına baktılar olmadı öne baktılar olmadı tahliye kanallarını temizlediler ve sorun olmaz dediler ..
Tam döşemeler kurudu dedim dün yağmur yağdı şimdi yine arabanın içi suuuu anlamadım nerden girdiğini sabah servise götürecem inşallah bulurlar.

Sabah servise gittim ve problem çözüldüüü inşallah..

Alarm takılırken elemanlar alarmın kablosunu kaput kaldırma kolunun içinden geçirmişler. Orada bir koruyucu tapa mı ne bişey varmış oradanda kaput kaldırma telinin yanında alarmın da kablosu geçince tam oturmammış ve oradan su gelmiyormuş.. hemen alarmın servisine gidildi ve sorun düzeltildi.. Alarmın kablosunuda başka yerden geçirdiler..:)

Arabanın orjinalliğini bozduğun zaman veya bir şey eklettiğin zaman işin ehline yaptırmak lazımm.. ;)

Sabah servise gittim ve problem çözüldüüü inşallah..

Hayırrrrrrrr yanılmışım yine su aldı arabaaaammmmm :cry:
Ama öncekine göre su az miktarda ama yine de almışşş..

Şimdi araba AUTO KİNG'DE bir kaporta tamiri yapılacak (Kasko mini onarım hizmeti beleşşşş :) )

Onlara söledim su tutup bakacaklar inşallah hallederler..

Geri