arabama vurup kaçmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekselans0001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabama vurup kaçtılar :mad: komşular eski model mavi bi reno diyolar ama plakasını alan olmamış zaten bizim sokakta yer yok diye ewe 20 metre uzaklıtaki caddeye park etmiştim deli olcam yaa arabamda ne far kalmış ne radyatör ne kaput adam sanki inadına vurmuş yaa:mad: :mad: ya kafayı yicem yaa arkadaşlar zarar 1500 - 2000 ytl civarı diyolar tamirci arkadaslar :mad: :mad:

corsa_fb' Alıntı:
büyük geçmiş olsun

SAĞOL KARDEŞİM ÇOK KÖTÜ YA DÜN GECESAAT 01,00 CİVARI ZİL ÇALDI KAPIYI AÇTIM BİZİM KÇŞEDEKİ KAHVECİ İBRAHİM ABİ SENİN ARABAYA VURMUŞLAR DEDİ SONRA ARABANIN YANINA GİTTİM BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM YAWW BÜTÜN GECE UYUYAMADIM SİNİRİMDEN

pzeronero' Alıntı:
Kaskon vardır inşallah? geçmiş olsun

ARABANIN SATIŞINI BUGUN ÜZERİME ALICAKTIM BUGÜN KASKODA YAPTIRCAKTIM AMA SU AN KASKO YOK ZATEN DAHA ARABAYI ALALI 10 GÜN OLUYO :mad: :mad:

Geçmiş olsun .
Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun.. Üzücü bi olay ama vardır bunda da bir hayır sıkma canını..

Olaya bide şu açıdan bak.. Mademki masraf yapıp yeni far panjur kaput felan yaptırıcaksın boyaya girecek araba.. Bu vesile ile angel al iki tane güzel bi panjur bide kaput uzatma :) Bak gördün mü aslında o kadarda kötü olmamış di mi :)

gecmis olsun ... kaskonun olmamasi cok kotu:kop:

Walla Dostlar Bu Benİm İlk Arabam Ve Alali Daha 10 GÜn Oldu ÇocukluĞumun Hatta BebeklİĞİmİn Hayalİydİ Bu Araba Bakmaya Kiyamiyodum Askerden GeldİĞİmden Berİ Bu Araba İÇİn Para Bİrİktİrdİm Çok Emek Harcadim Alabİlmek İÇİn Bİ Anda Arabanin Önunu Öyle ParamparÇa GÖrÜnce EŞŞekten DÜŞmÜŞ Gİbİ Oluyo İnsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri