arabama vurup kaçmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım ya..benimde en büyük korkum bu.bizimsokaktada araba park edecek yer kalmıyor.ben gece geç geliyorum eve.taaa cehennemin dibine park etmek zorunda kalıyorum.her gece dua ediyorum biri gelip çarpmasın diye.Büyük geçmiş olsun.benim başıma gelmiş gibi üzüldüm valla.

ALBATROS_09' Alıntı:
Geçmiş olsun....Bulursan adamı haberimiz olsun....

bulduk dostlar şimdi geldim yarın tekrara trafiğe gidicem raporu almak için arabayıda servise sokucam tadamda şarapçı tipi vardı tahminim dün gece alkolluydu... tabi alkol felan demedi korktum kaçtım dedi yine birasda olsa rahatladım yaa çok zoruma gidiyodu haybeye 2000 ytl para vericektim

cutebadboy' Alıntı:
Allah'ım ya..benimde en büyük korkum bu.bizimsokaktada araba park edecek yer kalmıyor.ben gece geç geliyorum eve.taaa cehennemin dibine park etmek zorunda kalıyorum.her gece dua ediyorum biri gelip çarpmasın diye.Büyük geçmiş olsun.benim başıma gelmiş gibi üzüldüm valla.

walla çok zor bi durum yaa Allah kimsenin başına getirmesin bu arada çok sağol...

geçmiş olsun ama hayıra yormak en ıyısı belkı bugun aracınla surat yapacaktın allah korusun kardes hayıra yor paran rezil olsun

geçmiş olsun yine de adamı buldğun için şanslısın.bizim eski şahine kapının önünde vurup kaçmışlardı,sanayi de günlerce gezip bulamamıştım:(

ekselans0001' Alıntı:
AMA VURANI BULDUM tekrar trafik rapor tuttu.. adam korktum kaçtım dedi.. onun sigortasından alcas parayı ama ben şöyle kabataslak hesaplıyorum farlar tampon ön kaput sol çamurluk panjur radyatör değişecek tahminim 1500-2000 ytl arası bi masraf var yaw nası üzüldüm yaa bu arabayı alana kadar çok eziyet çektim her kuruşunu tırnaklarımla kazıdım gece arabanın önunu bi gördüm öyle paramparça olmuş bende parçalandım neyse yaa çarpanı bulduk artık yapılmasını beklices ben murat hocam la görüşürüm illaki gelcem yaa olmadı pederin arabayla gelirim

Çarpanın bulunması büyük şans... Saydıklarına bakılırsa epey sağlam vurmuş... Tekrar geçmiş olsun.

ekselans0001' Alıntı:
bulduk dostlar şimdi geldim yarın tekrara trafiğe gidicem raporu almak için arabayıda servise sokucam tadamda şarapçı tipi vardı tahminim dün gece alkolluydu... tabi alkol felan demedi korktum kaçtım dedi yine birasda olsa rahatladım yaa çok zoruma gidiyodu haybeye 2000 ytl para vericektim

Ya bak, varmış bir hayır demekki, adamı bulmana sevindim.Aman sıkı takip et, al masraflarını.Herşeyi de yazılı, kanuna göre yap ki sonradan başın agrımasın, adam yan çizer, verirsin mahekemeye alırsın paranı çatır çatır.Geçmiş olsun tekrar

ama sabahtan beri herkezi aradım sanayide ne kadar tanıdığım varsa aradım bugün olmasa yarın bulunacaktı... ama onun arabadada hasar çok o kadar kemikli araba olan reno bile o hale geldiyse nası çarptığını düüşünemüyorum.. zaten düşündükçe kafayı sıyırcak gibi oluom

pzeronero' Alıntı:
Ya bak, varmış bir hayır demekki, adamı bulmana sevindim.Aman sıkı takip et, al masraflarını.Herşeyi de yazılı, kanuna göre yap ki sonradan başın agrımasın, adam yan çizer, verirsin mahekemeye alırsın paranı çatır çatır.Geçmiş olsun tekrar

sağol kardeşim bırakmama peşini yaa saten raporda tutuldu bi yere kaçamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri