arabama vurup kaçmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekselans0001' Alıntı:
Walla Dostlar Bu Benİm İlk Arabam Ve Alali Daha 10 GÜn Oldu ÇocukluĞumun Hatta BebeklİĞİmİn Hayalİydİ Bu Araba Bakmaya Kiyamiyodum Askerden GeldİĞİmden Berİ Bu Araba İÇİn Para Bİrİktİrdİm Çok Emek Harcadim Alabİlmek İÇİn Bİ Anda Arabanin Önunu Öyle ParamparÇa GÖrÜnce EŞŞekten DÜŞmÜŞ Gİbİ Oluyo İnsan

Anlıyorum seni, Çok haklısın arkadaşım , artık yapacak bişey yok, üzme kendini,aracın başına daha kötü şeylerde gelebilirdi.bu kadarı ile geçmiş olsun.

pzeronero' Alıntı:
Anlıyorum seni, Çok haklısın arkadaşım , artık yapacak bişey yok, üzme kendini,aracın başına daha kötü şeylerde gelebilirdi.bu kadarı ile geçmiş olsun.

Çok sağol arkadasım dediğin gibi yapacak bişi yok bana esas koyan karşımda bi muhatab yok ne şehit ne gazi oldu bizim tigra herif çarptı kaçtı

Allah beterinden saklasın nazarlık olsun mala gelsin cana gelmesi.

Bunun yanında mal canın yogasıdır benim arabayı çizmişlerdi valla benden kan aktı zannettim feryadında haklısın .

hayırlısı olsun....

Corsa_N' Alıntı:
Allah beterinden saklasın nazarlık olsun mala gelsin cana gelmesi.

Bunun yanında mal canın yogasıdır benim arabayı çizmişlerdi valla benden kan aktı zannettim feryadında haklısın .

hayırlısı olsun....

sen ne diyon yaa ahh bi görmüş olsaydım bi plaka sı elime geçseydi gece saat 3 e yollara baktım adam belki plakasını düşürmüştür diye yoldan geçen vatandaslara bile sordum önunu vurmuş kazalı bi reno gördünüzmü diye bi taraftanda vuranı görmediğim bilmediğim iyi oldu çünkü bilseydim daha kötü şeyler olurdu..

geçmişolsun kardeşim ne yazıkki yurdumuzda böyle şerefsizler hala barınmakta

sağolun dostlar şimdi bi haber geldi sanayide bizim arkadaslar önu çarpık mavi bi reno görmüşler şimdi sanayideymiş kaportacıda duruomuş araba ben saten dn gece şikayetçi olmuştum şimdi trafiğe kaçıyom ben %90 bana çarpanı buldum bana şans dileyin dostlar

geçmiş olsun kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri