Arabamdan soğuttular :((

Geçmiş olsun. Aramızda kendini bilmez yaratık çok. Kalleş yaratık bir sorunun varsa (belki kapımın veya dükkanımın önüne nasıl araç park edersin, burası benim malım diyen bir ..... çizmiştir), araç sahibi ile insan gibi konuşsana.

öncelikle geçmiş olsun kasko varsa boyatırsın arabayı. Bunu yapan insan deil zaten böyle bi araca sahip olsa nasıl alındığını bilse yapmaz ama ya kin besliyor yada ne akla hizmet çiziyolar anlamış deilim.Bzmde eski aracımızın sıfır geldiği akşam arka stoptan ön fara kadar çizmişlerdi :@ En iyisi kapalı otopark ama eve uzak olduğu için Kapının Önünde Allaha emanet duruyor öyle şerefsiz dolu sokaklar...

Allah Belalarını Versin..!
Bizdede Aynı Dert.. Ama İnce Çiziyorlar Birkeresinde Adam Tamponunu Sürtmüş Simsiyahtı Tampon Yakaladım Kaldı Malak..!

Satmayı düşündüğüm için kasko yaptırmamıştım..Arabamı sürekli kullanan bir insan değilim..Hep apartmanın önünde park halinde durur..Yani kimseye engel teşkil etmez..Benim önümde ve arkamda da 10 na yakın araç bulunuyor ...Hepsine tek tek baktım sadece benimkini çizmişler...Sürekli yıkar temiz bakardım..Gözüne battı demekki birinin :((

Çok geçmiş olsun bunu yapanlar insan olamaz...

Satmak istediğim için kasko yaptırmamıştım...Arabamı sürekli kullanmıyorum..Apartmanın önünde diğer araçlarla birlikte her zaman ki yerinde park halinde bulunduruyorum...Önümdeki ve arkamdaki araçlarıda kontrol ettim..Tek benim aracımı bu hale getirmişler...Sürekli yıkar temiz tutardım binmesem bile ..Gözüne battı herhalde birinin :(

Çok geçmiş olsun.. bu insan müsvettelerini yakalanınmı tepeleyeceksin ama nerede.. görünmezlerki kalleş herifler..

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim,benim aracıma da aynısını yaptılar,üstelik seninle kaderlerimiz aynı benimde başıma üç sefer geldi ve araçlarımız aynı renkten,hemde bende satılığa çıkarttığımda başıma gelmişti.bunu yapana insan denemez,canın sağolsun,inşaallah yanlarına kalmaz...

Çok geçmiş olsun. onu yapan burda olsa zihnimden gecenleri anlardı. siz anladınız sanırım.

ama bu 1 değil 2 değil ise gece görüşlü kamera işe yarayabilir. deneyin derim.

Kansız mı yok piyasada. Bu işi yapan kesin tırsak bi adam...

Geri