Arabamdan soğuttular :((

aynısı benim de başıma geldi. onun bunun çocukları işte, yapıyorlar...

Çok geçmiş olsun.Bunu anlamak mümkün değil gerçekten hangi zihniyet böle adi birşeyi yapma gereği duyar..Eğer bi kaç kez olduysa aracınızda birinin gözü olabilir başka arkadaşlarda sölemişler onlara katılıyorum bu konuda.Tekrar geçmiş olsun canınızı sıkmayın..

yazıyı okumadan önce fotoğraflara bakarken içim cızz etti. ne diyeyim, insanı katil eder böyleleri... sağlık olsun, cana gelmesin.

usta ben dıyorum ya kesın cozum 220 volt baglıcaksın arabaya ustune branda cekceksın cızmeye calstıgında gebersınnn...
artık boyle bıze acımayana acımak yok gercekten

kamera kurdur yakalattır davacı ol tazminat iste mahkeme masrafı arabanın değer kaybı falan filan sonra sal icrayı ebesini görsün

Hocam geçmiş olsun. Durumunuza çok üzüldüm.

Bunu yapanın kanı bozuktur, kalleş ve korkaktır. Zaten öyle olmasaydı sorununu sizinle yüz yüze konuşurdu. Böylesini denk getirip, yakalayıp Allah ne verdiyse ...

çok geçmiş olsun kardeş,sıkma canını,bu şerefsizlerden o kadar çok ki.araba konusunda da kimse hevesini kırmasın .gerekeni yap.önlemini al.güzel yaşamak herkesin hakkı.Allah daha iyi arabalar nasip etsin

Kastamonuda dayımın basına gelmıstı lastıklerı bıcaklamıslardı. Emnıyetın ınternet sıtesınden sıkayette bulunmus yeterınce guvenlıgımız yok dıyerek. Sıkayet merkeze gıttıgı ıcın Kastamonu dakı karakol u sıkıstırmıslardı. Onlem olarak devreıye gezmeye baslamıstı. Sızde bole bırsey yapabılırsınız. Hem derdınızı anlatın tutanak tutulsun hemde ınternetten sıkayette bulunun.

Çok geçmiş olsun.

Bizde de sağ ön kapıda var ama bu kadar derin değil :mad: Ben o çizik yüzünden deli olmuştum,böyle bir şey olsa kafayı yerim sanırım. :mad:
Kamera bir çözüm olabilir aslında umarım bunu yapanın yanına kalmaz. Bu tarafta olmasa da bunun bir de öbür tarafı var bakalım orda size nasıl hesap verecek :mad::mad:

Bu arada İzmir'in neresindesiniz merak ettim de :o

Geri