Arabamı birine verdim..

mauhauha süpersin hocam. valla öyle 2.0 vectradan sorna 1.3cdti müthiş geldi. cool fresh etkisi yarattı walla

doğru yolu bulmuş ne demeli bir opelci daha katılacak aramıza

jaguar şaseleri tamamiyle mondeo nunkilerdir torkları yüksek ve yol tutuşları mükemmel arabalardır bastımı gider durdumu durur cinstendir bunun yanında sağlamlığı ile güven verir...

Bence de baya bir abartmış. Yani çok tutumlu olduğu için almak istese ok ama yani mondeo nerde corsa nerde kimse kendini kandırmasın mondeoyla gaza basınca 1 dak sora corsa görüş açısından bile çıkar. Muhtemelen bıkmıştır varını yoğunu benzine vermekten.

arkadaşlar tabiki bende farkındayım mondeo ile corsa kıyaslanamaz ama konu ekonomi olunca iş değişir burda aynı yolu 300 ytl ye gidin bir araçla 100 ytl ye giden aracı kıyaslıyoruz hız vs güç değil ayrıca ben ankaraya giderken corsamla bolu dağına tırmanırken 5.vitesten 4 e hiç düşmedim performans olarakta küçümsemeyin corsaları astraların 1.6 larıyla nerdeyse aynı verimi alıyoruz kullanan arkadaşlar bilirler

Ben corsayı uzun yolda kullanıyorum astrayla aynı verim aldığını nasıl söylersin birkere astra uzun corsa kısa bir araba corsayla 160 yapınca araba abarttın sende diyo resmen bide o hızla bir tırın yanından geçerken feci şekilde sallanıyor. 160 tan sonrasına henüz çıkmadım çıkılıyomu bilmiyorum ama güvenli olmadığını biliyorum. Astra hem daha uzun hemde daha oturaklı olduğundan yüksek süratlere corsaya kısayla çok daha rahat ve güvenli ulaşır.
He buarada ben corsamı çok seviyorum ama her arabanın da bir haddi var yani.

ben arabami kimseye vermem (sigortada sadece benim kullanacagim yaziyor)

Geri