ben arabami kimseye vermem (sigortada sadece benim kullanacagim yaziyor)
bu almanlar varya tam mezarcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben arabami kimseye vermem (sigortada sadece benim kullanacagim yaziyor)
şaka bir tarafa her halukarda MONDEO. Ekonomi gerekiyorsada lpg taktırırım.hemen siteye üye yap
Ben corsayı uzun yolda kullanıyorum astrayla aynı verim aldığını nasıl söylersin birkere astra uzun corsa kısa bir araba corsayla 160 yapınca araba abarttın sende diyo resmen bide o hızla bir tırın yanından geçerken feci şekilde sallanıyor. 160 tan sonrasına henüz çıkmadım çıkılıyomu bilmiyorum ama güvenli olmadığını biliyorum. Astra hem daha uzun hemde daha oturaklı olduğundan yüksek süratlere corsaya kısayla çok daha rahat ve güvenli ulaşır.
He buarada ben corsamı çok seviyorum ama her arabanın da bir haddi var yani.
kesinlikle astra yol tutuş olarak çok iyi kullandım ve gördüm. Fakat ben corsa'yı ilk aldığımda astra'dan daha rahat gelmişti. Ancak araba benim olduğu için öyle düşünüyorumdur muhtemelen dedim. Bugün astra h olan bir arkadaşımla 50km kadar biyere gittik. Adam bu araba benimkinden daha rahat ve konforlu geldi bana dedi.
Şuda var 160 falan gayet güvenli geliyor bana Corsa ile daha üstünü bende denemedim daha ama onada az kaldı. 1 ay sonra Isparta'ya giderken son süratini denicem bakalım.