Aslında bazı söylenen sözler çok doğru şu şekilde düşünüyorum ben dizel alırsam az yakacağım ve ekonomik olacak 1 seneye zaten kendini amorti edecek ama tip olayı var araba kendini gösteriyor mazda 3 ile focus un tipi kıyaslanmaz nereye gitseniz gözleri üstüne çeviriyor temiz olunca bu da iyi değil aslında arabaya çok nazar deyiyor bende hiç yıkatmıyorum aracı kirli kirli geziyorum
tüp takayım diyorum dizel focusla tüp taksam arasında çok çüzi bir fark kalacak ama tüp motoru bitirirmi bitirmezmi belli değil daha kimine göre anasını ağlatıyor kimine göre hiç bişey yapmıyor ama şu gerçek arabayı delik deşik ediyorlar bagaj azalıyor vs.. kararsızım dizelede kimi kışın çok ses çıkarıyor tır gibi diyor içeri ses alır diyor veya turboları arızalı diyen var çok karasız kaldım. Arkadaşlarım hiç taraftar değil aracımı değişmeme hepsi ağız birliği etmiş gibi bu araç değiştirilmez diyor çünkü aracım daha 31.152 de tertemiz bir araç bu temizlikte araç bulamazsın diyorlar ama şuna katılmıyorum focus ghia nın iç kalitesi mazdayla aynıdır aşağı kalacağını düşünmüyorum ha bide facuslar reprezant arabasıdır niye alıyorsun diyen var ne bileyim bu arabaylada çok yakmak ahmaklık geliyor benzincilerimi zengin edecem diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık bir karar vereceğiz iyi yada kötü