Arabamı değişeyimmi değişmeyeyimmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mazda iyi olabilir ama focus da yabana atılır bir model değil makyajlı hali baya güzel.bence mazdanın tek artısı az bulunması fakat temiz bir focus özellikle ghia olursa görünüş açısından eksiklik hissettirmez.satmaya çalışsan iki hafta beklersin en fazla ama mazda için aynı şeyler geçerli değil.mazdadan inilip focusa binilmez veya represant arabası yakıştırmaları yerinde değil.sanki represantlar kendi paralarıyla alıyor onları hepsi ya kiralık araçlar ya da şirket araçları ve o represantlara dayandığına göre normal kullanan insanlara rahat dayanır.gerçi sen dizel almayı düşünüyorsun alakası yok belki ama babamda 99 model focus var.araç 195000 km de ve şimdiye kadar en ufak bir arıza vermedi gayet sağlam bir araba.rutin bakımları hariç bir lira masraf çıkarmadı.focusu al rahat et derim:)

Ara bilgi olarak vereyim mazda'nın %33 hissesi ford'un ve gerek motor gerekse karoser'de beraber çalışıyorlar. Mazda 3 ilk çıktığında eski focusun ünlü yürüyen aksamını kullanıyordu şimdiki durumu tam bilemeyeceğim ama büyük ihtimal yine aynıdır.
Hatta mazda2 ve yeni fiestanın ortak üretim gibi bir proje olduğunu düşünüyorum, araştırmadım. arama yaparsanızbu konuda bilgileri bulabilirsiniz. Zaten bahsettiğiniz dizel makinada ford+volvo+pejo+citroen+.. kullanılıyor

http://www.araconline.com/h/haber.asp?id=4073

Bu linkte otomotiv firmalarının carpık :) iliskilerinin bir kısmı var, genelde japon ortaklıklar
Bu durum mazdanın en sorunsuz otomobil imajını zedelemez bana göre tabi

Son düzenleme:
Geri