Arabami yeni sattim opel almayi düşünüyorum---yardim lütfen

bizim arabayı satalım.statıon wagon aile arabası a dan z ye bakımı yapıldı.ilgilenirseniz resimleri gönderebilirim.fiyatı 10000 tl.iyi günler:D

konfor genişlik, kullanım rahatlığı, ekonomi(cdtı için) bu fiyata alıncak başka bir araç göremiyorum. tip olarak benim için çok güzel. tabiki göreceli bir kavram ama 1 ,5 yıllık bir süre içinde bu kadar çok satan bir aracın çok beğeni topladığı açık ve net. 1.3 dizel motor kalkışlarda biraz hantal kalır. 2000 devir ve üstü mükemmel bir motor. ekonomisi zaten çok güzel. alıştıkça daha çok sevilen bir motor bence. viraj olayında savurması flan filan bunları unut. böyle bir şey yok. mükemmel bir yol tutuşu var. alırsanızda cosmo veya elegance paketten aşağıya düşmeyin derim. çünkü arabanın esas hakkını veren donanımlar bu modellerde var bence.bakıldığında çok uç şeylermiş gibi durabilirler ama sonradan onu bunu taktırmak için çok uğraşırsın.

Bence Astra Classic II al. Aracın 2001 modeli bende var. Yeni modeline de bindim konsol ve birkaç şeyden başka aynı ve çook kullanışlı. Ama karar yine de senin :)

yenı kasa sedanın sehır ıcındekı yakıt tuketımı nasıl arkdaslar?

50 ytl mazot ile full şehir içi 280km.buda yaklaşık 100 kmde 7 litre sanırım.araç bilgisayarı 6,2 nin üstüne çıkmadı. lütfen araçların kağıtlarında verilen verilerine pek bakmayın. ben istanbulda yaşıyorum, şehir içi kullanıyorum ve sürekli trafikteyim. bence bu tarz veriler daha önemli. uzun yolda da 90-100 km hızda gidersen 4-5 litre yakıyor 100 km de

Son düzenleme:
Benim arabada dizel 170 (120+50) milyonla 1150 km gitti. ışık hala yanmadı. Ankara şehir içi. Bu arada marttan sonra 2. el fiyatları da 0 fiyatları da düşecek.

kesinlikle corsa öneririm :) sıfırda şu anda fiyatlar makul düzeyde

Geri