Arabami yeni sattim opel almayi düşünüyorum---yardim lütfen

bugun bayıye gıttım full classıc astrayı 32 mılyar ama 30.5 mılyara bırakırız dedıler.buyuk sehılerde de fıyatlar aynımıdır?
ıstanbul bursa buralarda fıyatlar nasıldır?

kocaelinde ve istanbulda geçen hafta astra h sorduk. kocaelinda 400 ytl daha uygundu. fazla bir şey oynamıyor fiyatlar arasında

bugun bayıye gıttım full classıc astrayı 32 mılyar ama 30.5 mılyara bırakırız dedıler.buyuk sehılerde de fıyatlar aynımıdır?
ıstanbul bursa buralarda fıyatlar nasıldır?
önceden de yazmıştım 2004 elegance astra diye çünkü sıfır classic almaktan daha mantıklı bence 2005 ten sonra astra g lerin kalitesi çok düştü komşumuzda classic var ve eski arabam olan 2000 model astra g deki kaliteden çok uzak

şu anda astra h larında kalitesi çok düştü. en güzel astra h lar 2004 ve 2005 modeller. inanın çok temiz işçilik ve çok daha güzel malzeme kalitesi var

İlla opel mi? o zaman astra klasik alırım yeni sedanların göze çok batıyor(beyazların %99'u şirket arabası herhalde :D)

Opel olmazsa Roomster bakarım cam tavanlı fln

bugun bayı aradı fıyatlar dustu dedı full classıc 28.5 e vereyım dedı nasıldır arkdaslar? daha da ıner mı dersınız fıyatlar?

astra classıcın full paket oncekı fıyatlarını bılen varsa yazabılırse sevınırım..

bence sansınızı fazla zorlamayın alın derım :D
birde 2004 sonrası astra g lerın kalıtesı düştü diyosunuz bu nasıl oluyor ya opel kendının kotulenmesını ıstermı bence hiç bir fark yoktur.

arkdaslarım 2006 model civicleri de onerıyorlar arkadalar, yakıt olarak da ıyı dedıler.2006 -2007 opel astra classıc ıle 2006 cıvıc arasında karsılastırma yaparsak hangısı onde gelır sızce?

bence civic daha iyidir! bunu zamanında civic kullanmış biri olarak söylüyorum! Astra classiclerin daha düşük kaliteli üretildiği inancındayım zira kullanan tanıdıklarım bu classiclerden hep şikayetçiydi özelliklede sağından- solundan, orasından -burasından ses gelmesinden :( vs vs

Geri