arabamın içini temizledim

yoğun bakım gibi olmuş :)

elinize sağlık çok güzel olmus, daracık alanda tavanı silmek gercekten zahmetli kollar yukarda olunca kanda gitmiyor :)

otururken zor oluyo aslında en rahatı koltuga yatıp silmek.

aynen dediğin gibi koltuğu yatırdım, kollarımda uzun olunca pek zorlanmadan bitti gitti bu temizlik 2-3 sene götürür diye düşünüyorum

buda motorumuzun temizlenmiş hali ama tam detay işlemi yapamadım yağmur fırsat vermedi
14042011481.jpg

bende koltukları sildim kosla style yaptım 3 saat dip bucak sonra 4 gün kendime gelemedim :D hamlamışım yaşlı dedeler gibi oldum :D ilk koltukları silmem sabah 9 dan akşam 6 ya kadar sürmüştü :D bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla 1 seferliğe mahsus yapmıştım :D odan sonra anladım ki koltuklar gri değil bej miş :kop:

:) kosla oxı ve mikrofiber bez başka bişeye gerek yok bu ikisinin söküp alamayacağı kir yok, senin arabanın farları baya matlaşmış bi parlatma istiyor

ben genelde kosla ve sıcak su karışımı yapıp halı yıkama makinesinin küçük ucunu takarak yapıyorum koltuk temizliğini.ve gayet de güzel bir sonuç çıkıyor.tavanı cam sil ile :D

:) kosla oxı ve mikrofiber bez başka bişeye gerek yok bu ikisinin söküp alamayacağı kir yok, senin arabanın farları baya matlaşmış bi parlatma istiyor

ama benim koltuklarım kumaş değil :D farlar aklımda ama vakit yok gece şeritleri izleyerek gidiyorum :D

Geri