Arabamın Patilerine Karmı Deymiş Agubugudugu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah :) ama sunroofsuz corsa d ler yalan bence :) kazasız belasız

Tesekkur ederım ya valla bütçe meselesi , aldıgım fiyatı duysaydınız emin olun sunroof aramazdınız :)
Ya sonuçta hobi aracım olan 94 şahinimden sonra bu 2. arabam hatta duzenli trafıge çıkardıgım ilk arabam :D
İlk arabamın bu yaşta ögrenci iken bide bu olması bence cok buyuk bi artı sonuçta babam memur :)
Ben suzuki maruti , opel corsa A , lada samara bakarken babamın bana sıfır araba hedıye etmesi sunroof aratmıyor insana :)

Isparta, benim acemilik oradaydı 40.piyade alayı,,,

Ispartada askerlik bence güzel olmalı kotü bişey duymadım :) Ama Egirdir çok fena diye duydum İzmirin Foçası gibi :)
40. Piyade alayının koguşunda 1 gece kaldım :) askerlerin muhabbetlerı guzel rahatlarıda yerinde tek şikayetleri inek damının şehirdışında olmasıymıs :D:D:D:D:D

tabi imkan meselesi :)

hayırlısı olsun bu yaşta sıfır araca binmek herkese nasip olmaz maşallah tekrar..

fiyat neydi bu arada?

Fiyat konusunda pek açıklama yapamıyorum fakat şunu diyebilirim bayi müdürü en son benı kovalayacaktı nerdeyse agladım :D bide hediyeler eklettım adam en son defol der gibi baktı ve adamın gözlerinin içindeki şeytanı gördüm , büyük iht. servise oraya gitmem aldıgım fiyatı ordan çıkarabilirler :D

Ispartanın yeri ayrıdır, biraz memleket milliyetçiliği yapiyim :D

Ispartanın yeri ayrıdır, biraz memleket milliyetçiliği yapiyim :D

ya ögrenciye ve askeri personele ısparta nasıl olabilir ki :) sureklı yolunacak kaz gozuyle bakıyorlar :) yahu 2 odalı (max45m2 1+1) evin kirası 750 tl mi olur allahınız aşkına bu en basiti , şu evi alayım dedım 4 yıl okuyacagım sonucta dedım en azından cıkarken satarım yada kırava verırım dıye adamlar 45 m2 1+1 eve 75.000tl ıstedıler zorla pazarlıkla 72.000tl ye ındı e tabi dogal olarak almadım :)
Ama ısparta halkından tanıdıklarım oldu onların yanında kral gibiyim esnafı herseyı farklı davranıyor :) hatta oturun çay içelim diyenle bile karsılasıyorum :D

Son düzenleme:
Geri