Arabamın Patilerine Karmı Deymiş Agubugudugu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olcay ben Ispartalıyım yardımcı olabileceğim herhangi bişey olursa seve seve yardım ederim, opelim.net kaardeşliği ;)

edit

Olcay ben Ispartalıyım yardımcı olabileceğim herhangi bişey olursa seve seve yardım ederim, opelim.net kaardeşliği ;)

Tesekkur ederım trafıkte gorursem kornamı yada selektorumu esırgemem :) Canınız sıkılırsada her turlu muhabbete gelırım(futbol hariç) , her turlu muhabbetı dınlerım :)

Fiyat konusunda pek açıklama yapamıyorum fakat şunu diyebilirim bayi müdürü en son benı kovalayacaktı nerdeyse agladım :D bide hediyeler eklettım adam en son defol der gibi baktı ve adamın gözlerinin içindeki şeytanı gördüm , büyük iht. servise oraya gitmem aldıgım fiyatı ordan çıkarabilirler :D

fiyatı pm atar mısınz gerçekten merak ettm

Davraz'daki kar oturmuş mu Olcay? Olmadı bu haftasonu da biz gidelim :D

Davraz'daki kar oturmuş mu Olcay? Olmadı bu haftasonu da biz gidelim :D

valla abi bıraz once de davraz egırdır yapıp geldım eve, bayagı yoruldum :) valla bu haftaiçi kar tam anlamıla oturacak dıyorlar su anda karların ustu buz tabakasıyla ortulu 2 haftadır adam akıllı ne kartopu nede kardan adam yapabıldık :) bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem :)

valla abi bıraz once de davraz egırdır yapıp geldım eve, bayagı yoruldum :) valla bu haftaiçi kar tam anlamıla oturacak dıyorlar su anda karların ustu buz tabakasıyla ortulu 2 haftadır adam akıllı ne kartopu nede kardan adam yapabıldık :) bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem :)

Tahmin etmiştim erken daa erken hele merkeze kar düşsün de ;)

Geri