Olcay ben Ispartalıyım yardımcı olabileceğim herhangi bişey olursa seve seve yardım ederim, opelim.net kaardeşliği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcay ben Ispartalıyım yardımcı olabileceğim herhangi bişey olursa seve seve yardım ederim, opelim.net kaardeşliği
Tesekkur ederım trafıkte gorursem kornamı yada selektorumu esırgemem Canınız sıkılırsada her turlu muhabbete gelırım(futbol hariç) , her turlu muhabbetı dınlerım
Fiyat konusunda pek açıklama yapamıyorum fakat şunu diyebilirim bayi müdürü en son benı kovalayacaktı nerdeyse agladım bide hediyeler eklettım adam en son defol der gibi baktı ve adamın gözlerinin içindeki şeytanı gördüm , büyük iht. servise oraya gitmem aldıgım fiyatı ordan çıkarabilirler
Davraz'daki kar oturmuş mu Olcay? Olmadı bu haftasonu da biz gidelim
valla abi bıraz once de davraz egırdır yapıp geldım eve, bayagı yoruldum valla bu haftaiçi kar tam anlamıla oturacak dıyorlar su anda karların ustu buz tabakasıyla ortulu 2 haftadır adam akıllı ne kartopu nede kardan adam yapabıldık bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem