Bende arabamı yeni almıştım bir cuma günü işlemler yetişmemişti kasko yok ruhsat bayide filan yinede dayım arabayı almış geldi cumartesi tanıdık bir yere götürdük birlikte arabayı frenleri filan değişelim diye , ben yanıyorum araba kullanmak için
) ama o gün kullanamadım arabayı getirdik bizim orda garaja bıraktık o gün , dayım sen acemisin ben geleyim birlikte kullanırız bensiz bir şey yapma dedi gitti . neyse pazar sabahı 6 da uyandım uyku tutmuyor dedim yollar boş ben biraz dolaşayım
) gittim 7 gibi garajdan arabayı çıkardım sokak aralarından bizim sokağa geldim , dedim birde caddeye çıkayım boş nasılsa , cadde de kısa bir turdan sonra yine bizim sokağa girmek istedim , kaldırıma park etmiş bir zat yüzünden sokak girişi daralmış bende çoooook yavaş bir biçimde hatta durduğum yerde direksiyonu sonuna kadar sağa kırdım ve gaza birazcık dokundum, gaza dokunmamla kaldırıma çıkıp börekcinin camını kırmam bir oldu :-(( , börekçide müşteriler elemanlar şok , ben şok, yoldan gelen geçen toplandı kimisi sarhoşmu acaba diyor , kimi ben gördüm hiç hızı yoktu diyor , benim başımdan aşağı kaynar sular , daha ilk gün başıma gelene bak başka bir arabaya dokunsam neyse , duran dükkana çarptım
) sonra polisler vatandaşlar beni tanıyanlar ve en kötüsü ilk defa başıma böyle bir olay geldiği için dayımı arama gafletinide göstermiştim :-(( bırrrrrrrrrrr berbattı gerçekten ben demiştim bakışları filan.
benim yeğenin okulda bile çocuklar bir birine anlatıyormuş pazar sabahı bir sarhoş börekçiye dalmış diye benim yeğende o benim halamın oğlu diye hava atıyormuş
)