Bendeki 72 ekran tüplü (LPG'li değil

) TV'nin görüntüsü tamamen gitmişti ama radyo olarak çok başarılı idi

, TV çok ağır olduğu için tamirciyi eve çağırdım, eve gelen tamirci "TV epeyce eski, yaparım ama garanti veremem, en iyisi bundan kurtul" dedi. Hurdacı çağırdım, 5 TL verdi, al götür hiç olmazsa gözüm görmesin dedim, gittim tamir parasının yaklaşık 3 katına SEG marka 40" TV aldım. Görüntüsü eskisinden bin kat daha iyi, kendinden uydu alıcılı olduğu için şimdi yedekte duran bir uydu alıcım daha oldu, ayrıca eskisine oranla çok hafif.
3-5 sene evvel 56 ekran tüplü TV miz bozulmuştu, İzmir'de tamiri için 90 TL istediler, Ankara'da TV tamiri yapan bir arkadaşım var, Ankara'ya giderken attım bagaja arkadaşın dükkanına götürdüm, bir de annemin bozulan bir TV si vardı, 90 TL ye 2 tane TV yaptırdım. Eski TV ler bir bozulmaya başladı mı ardı arkası kesilmiyor, ben 56 ekran TV nin tamirine verdiğim paralara yeni bir TV alırdım, hazret şu an gene arızalandı. Ankara'da biri gördüğün o evde olmak üzere aynı marka ve model 3 tane arızalı 56 ekran TV var, ilk göz ağrılarımız diye kıyıp atamadık, üçünden bir tane yaparsak süper olur

.