Arabanın üstüne yağan kar temizlenmeli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arabanın üstüne yağan kar temizlenmeli mi? baya kar yağdı. üstünde birikmiş. temizlemesek bi zararı olur mu?

bence temizlersen aracın gece ayazı yer ve büyük bi ihtimal kapıların donar niye dersen benim basıma geldi bagaj da dahil tüm kapılar dondu tabi ben fitil bosluklarını temizledim ondan olma ihtimali de var ama bence eger karı temizliyeceksen aracının kapı kızımlarını iyice kurula tabi benim görüsüm bu:)

az önce temizledim. bide kapıyı açıp çalıştırım dedim. ama donmuş. yani temizlemesende donuyo.

neyse saglık olsun arkadaşım bende aksam isten eve geldigimde bagaj ve sürücü tarafı ve arka kapı donmustu diger arka kapıyı actım oldan çalıstırdım:) neyse arabaya bişey olmaz bide opel olunca hiç bişey olmaz sanırsam galiba:D

kullanmayacam. ama 2-3 gün üstünde o kar kalırsa bi sorun olur mu onu merak ettim.

işlemeyen demir pas tutar bence kullan ben üç günlügüne iş seyahatıne cıktım arabayı bır kuytu ya bıraktım kar kapatmıs ustune buz kutlesı dusmus opel amplemı ve arkadakı su yapıstırma harflerım vardı hepsı paslanma noktasına gelmıs lastıkler ınmıs motora kar dolmus lpg beynı donmus .... daha sayıyımmı

bence olmaz tabi çok asırı bi soguk olmazssa ama olursa oda kötü bu sefer aracın her yeri donar yaaa arkadasım sen temizledin dimi aracı bosver kafana takma bence :confused:

2 gün üstünde kaldı kar. donmuş tabii. temizlemesi baya zor oldu. ama çalışmada problem yok Allahtan :)

Geri