arabasını satanlar kervanına bende katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nanisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: arabasını satanlar kervanına bende katıldım

Sinan direksiyon kılıfı alan adama hediye mi? Şaka bir yana direksiyonun orjinal kılıfsız halini koy bence.

hayırlı satışlar bır4et, bizim macırlar önce ev alır sen nasıl olduda araba aldın 25tel

REC link' Alıntı:
֜züldüm ama zaruri bir durum olduğu aşikar. Hayırlı satışlar Sinan Abi.

Araç satılmadan önce peşin peşin anlaşalım, aracı sattıktan sonra buradan ayrılmak yok!
recaı ben bu kadar dost bulmuşum kendıme ayrılırmyım hıc bak haala ıstanbul buluşması ıcın kendımı yırtıyorum adamlar kılını bıle kıpırdatmıyor  31agryyy

gradient link' Alıntı:
Sinan direksiyon kılıfı alan adama hediye mi? Şaka bir yana direksiyonun orjinal kılıfsız halini koy bence.
:D :D

Sinan kardeşim hayırlı satışlar. Umarım dilediğin rakama satarsın. Fakat BRC LPG li ve sedan olan bir araç için düşük tutmuşsun rakamı. 45,000₺ olabilirdi. Ve açıklamalar kısmını daha detaylı yazabilirdin. Umarım dilediğin evi alırsın.

yavuzozkan link' Alıntı:
Sinan kardeşim hayırlı satışlar. Umarım dilediğin rakama satarsın. Fakat BRC LPG li ve sedan olan bir araç için düşük tutmuşsun rakamı. 45,000₺ olabilirdi. Ve açıklamalar kısmını daha detaylı yazabilirdin. Umarım dilediğin evi alırsın.
yavuz ne 45 adamlar 41 den yukarı veren yok mecburen verecem artık napıım  :(

Hayırlı satışlar Sinan abi.En doğru kararı vermişsin.Önemli olan ev,borcunu hafiflettikten sonra yine araba alırsın.

corsa_1990 link' Alıntı:
Hayırlı satışlar Sinan abi.En doğru kararı vermişsin.Önemli olan ev,borcunu hafiflettikten sonra yine araba alırsın.
sağol sabahattın

Hayırlı satışlar.

Zor durumlarda mecbur satılıyor maalesef.Tekrar alırsınız inşallah.

Geri