araç altı neon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NEONLAR YAKIŞMIŞ MI?

• EVET

Oy: 29 64.4%
  • HAYIR

Oy: 16 35.6%

• Kullanılan toplam oy
    45
Benim eski arabamda var tüp lerden. aynen senin ki gibi 2*120 yanlarda 2*60 ön ve arkada. Rengi kırmızı değil aqua maviydi ve inanılmaz aydınlatıyordu. ama bu tüp neonların en kötü özelliği en ufak darbe sallantı veya su kaçması vs olursa patlamaları. Ben en son 3 takım değiştirdikten sonra vazgeçmiştim.

JSV nin bildiğim kadarıyla iki tip ledli elastik neonu var. Bunlardan ilki tüp kadar olmasa da yine de yaygın bir aydınlatma veriyor. Diğeri ise nokta nokta aydınlatıyor

bnm de aynı yanlarda 120 2 tane ön arka 60 içeri düğme koyduk parklara bağladık bide ben bi oyun daha yaptırdım bizim ustaya kapıları açınca içerinin ışıklarıyla beraber neonlarda yanıyordu kapanırkende kapanıyordu süper olmuştu

bnm de aynı yanlarda 120 2 tane ön arka 60 içeri düğme koyduk parklara bağladık bide ben bi oyun daha yaptırdım bizim ustaya kapıları açınca içerinin ışıklarıyla beraber neonlarda yanıyordu kapanırkende kapanıyordu süper olmuştu

Peki montajı ne kadar fiyat tutmuştu.

istanbulda olsan gelirdimde yanına, muğladasın be hocam.
Bi elektirikçiye gitsem aynen malzemeleri alıp yapabilir mi sizin yaptıklarınızı acaba?

Güzel olmıuş.

istanbulda olsan gelirdimde yanına, muğladasın be hocam.
Bi elektirikçiye gitsem aynen malzemeleri alıp yapabilir mi sizin yaptıklarınızı acaba?

yapar zor bişey değil sadece içeri düğme koymak zor tek sorun o bide corsa D lerde aracın altı dar neonları koyarken dikkat etmen lazım zaten ortada tek bi yer var 120 cm alacaksan sığdırabileceğin ondada biraz çarpraz yapmak zorundasın

yapar zor bişey değil sadece içeri düğme koymak zor tek sorun o bide corsa D lerde aracın altı dar neonları koyarken dikkat etmen lazım zaten ortada tek bi yer var 120 cm alacaksan sığdırabileceğin ondada biraz çarpraz yapmak zorundasın

Düğmesini içeriye nasıl taktınız.Hala anlamış değilim :confused:

Düğmesini içeriye nasıl taktınız.Hala anlamış değilim :confused:
bu akünün ordan içeri giren kablolarla içeriye soktuk o iş zor oldu ama far düğmesinin orda kapağa monte ettik güzel oldu düğme onu elektrikci yapar yada servise götür ordada girerler içeriye

Geri