araç altı neon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NEONLAR YAKIŞMIŞ MI?

• EVET

Oy: 29 64.4%
  • HAYIR

Oy: 16 35.6%

• Kullanılan toplam oy
    45
bende beyendim

şöyle bir şey yapılabilirmi acaba mesela harita lambasını yakdığımızda alttaki ledlerde devreye girebilirmi böylece ek bir düğme falan çekmeyede gerek kalmaz :D

yapılır ama bnm bağladıüım şekilde kapıyı açınca loş bi şekilde yavaş yavaş yanıyo araba çalışmıo bile olsa :D

yapılır ama bnm bağladıüım şekilde kapıyı açınca loş bi şekilde yavaş yavaş yanıyo araba çalışmıo bile olsa :D

o dediğin tamam çok güzelde bende onu düşündüm ama şimdi ben çevirmeye falan girdimmi tepe lambasını yakıyorum düşünsene çevirmeye gidin mi arabanın altındaki ışıklar falan yanıcak :D :D polisle dalga geçsem daha iyi :D :D

uzun yolda da çok yakıyorum tepe ışıklarını :D uzun yolda da komik olur :D birde gene çevirmeye falan denk gelirsek uzun yolda radarın nerde olduğuda belli değil :D :D neonlardan ceza yemeyelim millet süratten yer biz neondan :D :D

ondan dedim yoksa senin dediğin çok daha havalı ama harita lambasına falan bağlasak manuel olur hiç olmassa arabanın orjinalide bozulmaz harita ışığını yakdınmı altlarda yanar :D

yanlız benim dediğim olay neonun düğmesi açıksa oluyor düğme kapalıyken yanmıyor

Bende yaptirmayi dusunuyorum.
Cok hosuma gidiyor.
Hele kapilar acilinca yanmasi guzel bir dusunce olmus..

bide şu neonlara yakışmamış diyen arkadaşlar nedenlerini sölerse iyi olur

bence hiç hoş değil.sene 2001 fast & furious la yayılan bir akımdı.şuan apaçiler bile takmıyo desem yeridir.beğenmek zorundada değilim tabiki.zevk meselesi tabi.anket olduğu için bu yorumu yapıyorum.

Geri