Araç çalışınca klimanın otomatik olarak devreye girmesi

Yanmıyor hocam far marş almadan hiç bir şekilde çalışmıyor herzaman otomatik modadır

Hatta radyatör fani bile kontak kapalıyken çalışmıyor

Sanırım siz benzinli aracla karıştırıyor sunuz dizel araçlarda ki buj farklı çalışır sizin dediğiniz benzinli araçlarda olur abicim
Dizel patlatmayı sıcak havayı ısıtarak yapıyor buji ile içeri giren hava ısıtılıyor sonrasında mazot püskürterek yakıyor buyrun deneyin motor çalışır iken birisinin kablosunu sökün ve benzinde patlatma oluyor hocam bildiğiniz üzere

Yanmıyor hocam far marş almadan hiç bir şekilde çalışmıyor herzaman otomatik modadır
Hocam şimdi bir Opel olsa da göster sem sana ama yok şu an

Dizel patlatmayı sıcak havayı ısıtarak yapıyor buji ile içeri giren hava ısıtılıyor sonrasında mazot püskürterek yakıyor buyrun deneyin motor çalışır iken birisinin kablosunu sökün ve benzinde patlatma oluyor hocam bildiğiniz üzere
Mazotu sıcak hava nin üstüne puskurtuldugu zaman alev alır abicim Benzinli araçta kabloyu cikartirsan tekleme olur ısıtma bujisi sürekli açık kalırsa en fazla bir gün dayanır ve sonrasında bozulur abim ben araba tamircisi yım

Bu işin sonu videolu anlatıma doğru gidiyor, merakla bekliyorum :)

Hatta radyatör fani bile kontak kapalıyken çalışmıyor
Radyatör fanı zaten çalışmaz abicim ve Opel araçlar da sistem farklı çalışır kontağı açtığınız anda bütün açık olan sisteme elektirin gönderir yani lambalar da patlak var mı veya tesisata bir sorun varmı diye

Bu işin sonu videolu anlatıma doğru gidiyor, merakla bekliyorum :)
Opel araçlar da sistemi denetler kontağı ilk açtığında sınyal lambasına kadar elektirin gonderir ki lamba patlamış mi diye kontrol eder sistem kendini

Yanlız check control diye geçiyor o özellik açık değilse bunları yapmıyor 2005 araçta açık ortada bilgi ekranında bildiriyor 2012 de yapmıyor astra h ikiside

Yanlız check control diye geçiyor o özellik açık değilse bunları yapmıyor 2005 araçta açık ortada bilgi ekranında bildiriyor 2012 de yapmıyor astra h ikiside
Fark etmez ki abicim eski sistemi elle alabilirsin

Geri