Araç Camındaki Filmlerin Artık Cezası Yok.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uz8521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Camındaki Filmlerin Artık Cezası Yok.

Pazar günü beni de polis çevirdi arkadaşlar. Yalnızca cam filmi cezası yazma amaçlı, iyi niyetli bulmadığım bir çevirme günüydü. Sırayla tüm koyu gördükleri araçları sağa çektiriyorlardı. Ben ordayken 3 kişiye daha filmden ceza yazdılar. Dolmabahçe sahilden, stadın yanından yukarı Maçka dönüşünde hemen sağda idi çevirme.

ozzy34 link' Alıntı:
Dunyanin hicbir yerinde boyle birsey yok. Dahada komigi gecen sene Bodrumdayken adam aracin orjinal renkli camina ceza yazmaya kalkti kafayi yedim.
Adama birseyle ciz yirtilirsa cam filmidir iki kati cezayi yaz diyorum yok diyor arkalara yaptirdiktan sonra niye onlere yaptirmiyim diyorum yok takti kafaya yazicakta yazicak. Madem gorevini yapicaklar bari bir bilgileri olsun egitim alsinlar birsey yapsinlar.

Almanya"da B sütunu gerisine serbest, yani sürücünün önündeki sagindaki solundaki cama film yaptiramazsin, ama geride kalan neresi varsa yaptir diyorlarlar.Vardir bir hikmeti.Ama ben cikardiktan sonra gece geri geri giderken görüsümün iyilestigini farkettim.

Bu haber çok eski olması lazım. Hatta ben bu habere güvenip filmlerimle göğsümü gere gere dolaşırken 158 TL ceza yedim. 7 gün de süre verdiler söktürmem için. Mecbur söktürdüm.

Bende Kadıköyde çevrildim 4 tane Ist plakalı olmayan araçtık bana filmleri sordu ,aracı yeni aldım diyip niyetini anladıgım polise sırf yazsında kurtulayım diye sisleri de açtım,sislere 72 Tl ceza yazdı öyle bıraktı

Yanlış park için ceza kesmeye geldiği aracın arka camlarındaki film nedeniyle ceza kesen polis gördüm bir hafta kadar evvel.

Valla ben Antalya'da oldugum icin bütün camlarda film var polis arabalarında var çünkü yazın Antalya gâvur seyi gibi yanıyor :))

Arkadaslar haber fake deil dimi?
Biri milleti keklemeye calisior olmasin sakin?

onderak link' Alıntı:
Arkadaslar haber fake deil dimi?
Biri milleti keklemeye calisior olmasin sakin?
Doğru diyorsun tv de her görülene inanmamak lazım olayın aslını  astarını bilmiyoruz belki filmleri tüv onaylıdır belgelidir bu yüzden bozmuş olabilir mahkeme.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Almanya"da B sütunu gerisine serbest, yani sürücünün önündeki sagindaki solundaki cama film yaptiramazsin, ama geride kalan neresi varsa yaptir diyorlarlar.Vardir bir hikmeti.Ama ben cikardiktan sonra gece geri geri giderken görüsümün iyilestigini farkettim.
Seneye biz de de ön  camlar hariç serbest olacak yani arka kapılarla arka bagaj çok koyu olmamak şartıyla.

Geri