araç içi elektrikli süpürge hakkında. şarjlı ya da elektrikli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: araç içi elektrikli süpürge hakkında. şarjlı ya da elektrikli.

onurs link' Alıntı:
Tesadüf :) 1 saat önce bu konuyu görmeden hepsiburada da bu ürünü inceliyordum gayet iyiymiş fiyatıda uygun.

Tavsiye ederim, bu fiyata uzun süre satılamayabilir de.

araçta tutacağınız alet yani çakmaklıktan şarj alanlar 12 w istenileni vermez bnm fikrim .

Mete34 link' Alıntı:
araçta tutacağınız alet yani çakmaklıktan şarj alanlar 12 w istenileni vermez bnm fikrim .

Nasıl söyleyeyim; evdeki şarjlılarla benzer bir emiş gücüne sahip. Yani yıllanmış leş gbi bir döşemeyi elektrikli ev-sanayi süpürgesi gibi yerinden sökmüyor ama temiz kullanılan bir aracın döşemelerine yeni dökülmüş kum, taş, kağıt, toz vs yi tamamen alabiliyor; ucunun değdiği döşemeleri-yerleri kaldıramayacak kadar zayıf, leblebi büyüklüğündeki taşları içine çekebilecek kadar güçlü bir emişi var.

Alalım bir tane.  :)

acv1205 modelini bugun baumaxtan 79 tl ye aldım arkadaşlar. ilk işim denemek oldu. 6 tane farklı aparatı var. emiş gücünü beğendim. zemindeki tozları kum ufak çakıl taşlarını gayet iyi alıyor. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Alalım bir tane.  :)

Daha almadın mı yoksa ? :))

Tolga KARACA link' Alıntı:
Daha almadın mı yoksa ? :))

yok tolga temizlemiyor kardeşim bir ara baktım kafama yatmadı kaldı öyle eski araçta vardı onuda kullanmıyordum. ya çok miskinim, yada çok pasaklı.  :D

Yalnız dün arabayı bu cihazla yaklaşık 30-40 dk süpürünce akü zayıfladı, demek ki akü denen şeyin de bir ömrü var ?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yalnız dün arabayı bu cihazla yaklaşık 30-40 dk süpürünce akü zayıfladı, demek ki akü denen şeyin de bir ömrü var ğ˜œ

He birde çok elektrik harcıyor.  kahka536

bildiğim kadarıyla araba çalışırken daha iyi çekiyormuş süpürge

Geri