araç içi elektrikli süpürge hakkında. şarjlı ya da elektrikli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: araç içi elektrikli süpürge hakkında. şarjlı ya da elektrikli.

DERSİMLİ link' Alıntı:
He birde çok elektrik harcıyor.  kahka536

Arabaya da elektrik faturası geleydi demek yanmıştık  general__p

batigol1907 link' Alıntı:
bildiğim kadarıyla araba çalışırken daha iyi çekiyormuş süpürge

Olabilir denemedim hiç..

Doğanın arabadan kaçak çekerdin.  005hihih

DERSİMLİ link' Alıntı:
Doğanın arabadan kaçak çekerdin.  005hihih

3lü priz miyim ben? (((:

GNSpower link' Alıntı:
3lü priz miyim ben? (((:

Kardeşim benim bu kadar yakıt sarfiyatı olan aracın elektriği bol olur diye dediydim. rasta_occasion

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim benim bu kadar yakıt sarfiyatı olan aracın elektriği bol olur diye dediydim. rasta_occasion

Active Select'ten korkuyorum, belki elektrik içinde 3-5 litre yer, sağı solu belli olmaz bunun. Active Select hiçbir şeyi bedava vermez, hele ki elektriği. ((:

http://www.hepsiburada.com/liste/jiming-mini-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otdlyesvc02&categoryId=20035765

Hepsiburadadan 20TL lik hediye çekim vardı bu ürünü satın aldım konuyu görünce, ertesi gün geldi hemen. Pek bir işe yaramıyor arkadaşlar, ona göre :) Paspas ın altına yanlarına düşmüş minik taşları vs anca çekebiliyor, çalışırken resmen kıçını yırtıyor bu kadar küçük bir aletten nasıl böyle bir ses çıkıyor şaşırdım doğrusu  :D :D

chiv link' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/jiming-mini-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otdlyesvc02&categoryId=20035765

Hepsiburadadan 20TL lik hediye çekim vardı bu ürünü satın aldım konuyu görünce, ertesi gün geldi hemen. Pek bir işe yaramıyor arkadaşlar, ona göre :) Paspas ın altına yanlarına düşmüş minik taşları vs anca çekebiliyor, çalışırken resmen kıçını yırtıyor bu kadar küçük bir aletten nasıl böyle bir ses çıkıyor şaşırdım doğrusu  :D :D

Kardeşim bu kendini temizleyemez.  :D

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim bu kendini temizleyemez.  :D

Hepsiburadadaki yapılan yorumlara inandım :D Benim amacım zaten paspasın kenarlarında altına kaçmış toprak, minik taş parçacıklarını temizleyebilmekti. Bunu kısmen başarıyor  kahka536

Geri