Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

egem ya da kavuklar tavsiye ederim
zaten her ikisi de aynı firma sayılıyor yanılmıyorsam
emniyet kemeri problemimi çözdüler herhangi bir çıtırtı duymuyorum şu an..

Hakan bey egeme arabayı bıraktım bugün. 3.stop sus alıyor, debriyaj yayı ses yapıyor, park freninden ses geliyor, kaliperden metal sesi geliyor. emniyet kemeri ötüyor, kapılardan ses geliyor ve rüzgar sesi geliyor şikayetleriyle. park freninde bişey yapamayız sese dediler ok dedim. kapılara seslere bişi yapamayız dediler ok dedim. emniyet kemerinede biz bişey yapamayız dediler. sinirlendim olurmu egemde yapılmış böyle bir işlem dedim yok biz yapamıoruz emniyet kemerenine bişey dedi. bi aydınlatın bizi nası bir uygulama yapıldı diye.

normal o sesinden sonrası gıyk guyk sesler çıkarıyor.

Hakan bey egeme arabayı bıraktım bugün. 3.stop sus alıyor, debriyaj yayı ses yapıyor, park freninden ses geliyor, kaliperden metal sesi geliyor. emniyet kemeri ötüyor, kapılardan ses geliyor ve rüzgar sesi geliyor şikayetleriyle. park freninde bişey yapamayız sese dediler ok dedim. kapılara seslere bişi yapamayız dediler ok dedim. emniyet kemerinede biz bişey yapamayız dediler. sinirlendim olurmu egemde yapılmış böyle bir işlem dedim yok biz yapamıoruz emniyet kemerenine bişey dedi. bi aydınlatın bizi nası bir uygulama yapıldı diye.

siz de benim gibi sinir sahibi olmuşsunuz sanırım. şu araçları birlikte mi götürsek servislere acaba ? ayrı ayrı gittiğimizde bi şekilde geri püskürtüyolar müşteriyi.

allah alaa benim fatura da yazıyor hatta emniyet kemeri sesi şeklinde
keşke nasıl bir işlem yapıldığını daha detaylı bir şekilde sorsaydım
demekki işlerine gelmeyince yan çiziyorlar böyle..

Aslında "aynı" sorunlar için aynı bölgede oturan arkadaşların birlikte servise gitmeleri, mükemmel olur.Hem servis çalışanlarının;" biz ilk defa sizden duyuyoruz bu sorunu" şeklindeki, artık hepimizin kanıksadığı, bizi ifrit eden muhabbetin önüne geçmiş oluruz hem de arkadaşlıklar pekişir..Birlikten güç doğar..

kesinlikle katılıyorum ve benim gibi bu seslerden yılmış olan arkadaşlarla izmirde arkas hariç bütün servislere (arkası denedim olmadı, gerçi birlikte gidilebilir yine de) birlikte gitmeye hazırım.

Evet evet, yanlış duymadınız. Aracımda daha önce var olan rüzgar sesi, araç içi tıkırtı ve zırıltılar, arka süspansiyondaki tokurtular, emniyet kemerinden gelen sesler dün sabah itibariyle bir anda kesilmiş bulunuyor. Şu anda motor sesini bile zor duyuyorum. Oh be, ne güzelmiş böyle sessizlik içerisinde araç kullanmak :) Darısı herkesin başına :)

Not: Hafta sonu denizde kulağıma su kaçmıştı, dün sabah o yüzden kulağım tıkandı, tıkalı kulağımla fazla duyamıyorum da :) Yarın temizleteceğim kulağı, o yüzden temizlenene kadar sessizliğe devam :)

Geri