Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

Alttaki karınca duası büyüklüğünde yazılmış yazıyı görmeyerek yazmış olduğum yorumu az önce kaldırdım  :D Wallahi geçmiş olsunmu diyim gözünüz aydın mı diyim ona karar veremedim sn.demircic :D

markopasa86 link' Alıntı:
Alttaki karınca duası büyüklüğünde yazılmış yazıyı görmeyerek yazmış olduğum yorumu az önce kaldırdım  :D Wallahi geçmiş olsunmu diyim gözünüz aydın mı diyim ona karar veremedim sn.demircic :D

İçinden ne geçiyorsa kabulümdür :)

hehe güzel bir yazı olmuş :)
ancak belirtmem gerekir ki rüzgar sesi hariç o da 120 den sonra duyuluyor
tüm seslerin hiçbiri mevcut değil aracımda, diğer araçlarda neden bu kadar ses oluyor anlamak mümkün değil
emniyet kemeri zırıltısı vardı ona kesin çözüm bulunmuş 2 haftadır hiç duymadım
darısı artık sizin başınıza sn. demircic

demircic link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=1888.msg39968#msg39968 date=1310650716]

[/quote]
'Hepsi tamam da, aracın rüzgar sesi nasıl kesilir, aracın aerodinamik yapısından kaynaklanan bir durum bu, sorun değil bence' yazdıydım  011zaa Ama en alttaki küçük not'çuk' u gördükten sonra sildim :) Kötü bir şey gelmesin yani aklınıza :)

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=demircic link=topic=1888.msg39969#msg39969 date=1310650962]
[quote author=markopasa86 link=topic=1888.msg39968#msg39968 date=1310650716]
Alttaki karınca duası büyüklüğünde yazılmış yazıyı görmeyerek yazmış olduğum yorumu az önce kaldırdım  :D Wallahi geçmiş olsunmu diyim gözünüz aydın mı diyim ona karar veremedim sn.demircic :D
[/quote]
'Hepsi tamam da, aracın rüzgar sesi nasıl kesilir, aracın aerodinamik yapısından kaynaklanan bir durum bu, sorun değil bence' yazdıydım  011zaa Ama en alttaki küçük not'çuk' u gördükten sonra sildim :) Kötü bir şey gelmesin yani aklınıza :)
[/quote]

Okumuştum o mesajınızı da :) Sizin mesajı okuyunca alttaki notu biraz büyüttüm, farkedilmiyor demek ki diye :)

Sn. HaKaN, benim araçta da burada bahsedilen her ses yok. Kemerlerden hiçbir zaman ses gelmedi zaten. Rüzgar sesi dışında önlerden bir yerlerden ara sıra zırıltı geliyor o kadar :) Ben sadece forumda bu tür seslerden şikayet fazla olduğu için biraz dikkat çeksin istedim :)

bende de rüzgar sesi hariç, hiçbiri mevcut değil :)

Eşim nadiren araca biniyor, o sesler de genelde eşim binince geliyor şaka gibi!  evil_Daemon

arkadaşlar bugun aracımı almaya gittim. debriyaj sesine bişi yapmamışlar. emniyet kemeri tokası tıkırtısna çözüm yok dediler. 3.stop su alıyor dedim içine bakmışlar stopun oysaki contalardan giriyor fakat bu şikayetle hiç bir astra gelmemiş ondan yanlış anlamışlar yeni parça getiriyorlar deişitiricekler. en önemli dertlerinizden birini bnmde tabiki derdim:) kaliper sesini uğraşmış yapmışlar sanırım öyle algıladım ben. eğer ilerde gevşemezse olmuştur bence tamiri ses lıkırtı kesilmiş sanki.tabi çukurlara girip denemem lazım daha. bu işlemler EGEMde yapılmıştır. ama hala debriyaja yok bişey deyip salladılar onu pek yemedim. çünkü forumda debriyaj yayını değiştiren arkadaşlarımız var diye biliyorum. saygılar...

bir de kavukları deneyin o zaman efeyaya
ya da sitemizde surtaştan gültekin vardı ama servis hakkında pek bilgim yok
debriyaj yayını değiştiren arkadaşlarımız vardı, aynı işlemin yapılmasını siz de talep edin

efeyaya link' Alıntı:
arkadaşlar bugun aracımı almaya gittim. debriyaj sesine bişi yapmamışlar. emniyet kemeri tokası tıkırtısna çözüm yok dediler. 3.stop su alıyor dedim içine bakmışlar stopun oysaki contalardan giriyor fakat bu şikayetle hiç bir astra gelmemiş ondan yanlış anlamışlar yeni parça getiriyorlar deişitiricekler. en önemli dertlerinizden birini bnmde tabiki derdim:) kaliper sesini uğraşmış yapmışlar sanırım öyle algıladım ben. eğer ilerde gevşemezse olmuştur bence tamiri ses lıkırtı kesilmiş sanki.tabi çukurlara girip denemem lazım daha. bu işlemler EGEMde yapılmıştır. ama hala debriyaja yok bişey deyip salladılar onu pek yemedim. çünkü forumda debriyaj yayını değiştiren arkadaşlarımız var diye biliyorum. saygılar...
debriyaj sesini ben volkanla gittim egem çözememişti,  o konuda başarılı olan  burak usta, oraya gidin o hallediyor. emniyet kemeri sesini ise EGEM genelde yanlış anlıyor, sanıyorki öten sesi kescekler :D  siz cızırtı diye iyice  bildirin.

en güzeli  gidin burak ustaya  a  dan z  ye    tüm sesinizi kessin

Geri